Stránka 1 z 1

Tacho stoneridge v magnumu

Napsal: pon led 02, 2012 1:54 pm
od roman325e
Nema nekdo navod na tehle tachograf? Na displeji mi skocila hlaska TACHO INOP ale tacho funguje a nevim co to je. Dik

.

Napsal: pon led 02, 2012 3:00 pm
od Maarty
Mrknu na to večer dám vědět dřív se k autu nedostanu :cry:

Napsal: pon led 02, 2012 10:28 pm
od roman325e
Tak by to snad melo byt upozorneni na konec doby overeni tachografu. Mam velice inteligentni auto. :D

.

Napsal: úte led 03, 2012 6:57 pm
od Maarty
Zdary.Dnes jsem prolezl celý manuál a tohle tam nemám.Ale mám ho z roku 08 Tak jestli proběhl nějaký abgrei :mad:

Napsal: pát led 06, 2012 12:01 pm
od roman325e
Bylo to upozorneni na konec overeni. Pecka je ze v Renaultu mi cejchovani neumeli udelat, ze jim to s tacho nekomunikuje. Malem me jeblo. TAk jsem prejel o 30 metru dal do MANu kde to udelali bez problemu. Tak nevim.

.

Napsal: pát led 13, 2012 11:20 am
od Maarty
tak to je masakr.Ještě mi řekni,že to auto máš přímo z té pobočky?To by mě dostalo :!:

Napsal: pát led 13, 2012 11:39 am
od roman325e
Auto jsem kupoval starsi, bylo kupovany v HK. Tohle bylo v Cestlicich. Pan se mi snazil vysvetlit ze asi nekdo prehral v tom tachu software anebo je z neceho jinyho. :D Byl jsem trosku rozcarovanej a pak jsem na nej i zvysil hlas protoze kdyz jdu s Renaultem do Renaulta tak co je asi vys??? Podle me tam s tim proste neumi. A jeste mi oznamil ze mi sundali plombu ale novou dat nemuzou kdyz to neni ocejchovany. To uz jsem myslel ze po nem skocim.

.

Napsal: pát led 13, 2012 12:05 pm
od Maarty
Tak , že jsem klidný člověk tak tohle bych neustál.Já byl párkrát v Nýřanech obědnat nějakou blbost a vždy si napsali co potřebuji kontakt vše z úsměvem a ať se nestarám ,že mi dají vědět.A stále nic .......... Asi nejsem dost velkej zákazník,aby se mi věnovali.Ps : bylo by mi milejší,kdyby mě poslali do Pr...e hned a nedělali takové ofrky :mad: