Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Chomuťák

Odpovědět
novas123
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 23, 2011 5:28 pm
Bydliště: Praha

Vložení kodu do rádia

Příspěvek

Chtěl jsem se zeptat,zda někdo neví jak se vkládá kod do rádia.Je to Magnum 440.r.v. 98. Díky za odpovědˇ.
pon led 23, 2012 10:26 am

sibr
BAN
Příspěvky: 1784
Registrován: stř kvě 20, 2009 12:37 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

Nevím jestli to je u různých značek stejné. Já točím kolečkem na ovládání hlasitosti, tím se mění jednotlivá čísla a když je číslo správné potvrdím to stisknutím stejného knoflíku. Po potvrzení posledního z jednotlivých znaků se rádio samo spustí.
"Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest" učitel národů Jan Amos Komenský
pon led 23, 2012 11:51 am

novas123
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 23, 2011 5:28 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

Když rádio zapnu tak se objeví čtyři čárky (----) .na nic to nereaguje.Slyšel jsem,že po zmačknutí nějaké kombinace tak se na displeji objeví CODE a pak mohu vkládat kod.No a já právě nevím jaka je ta kombinace.
pon led 23, 2012 1:02 pm

Uživatelský avatar
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5732
Registrován: úte úno 28, 2006 9:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Kdo se moc ptá, málo googluje:-)
Vygoogloval jsem toto, týká se to tedy osobních fordů, ale myslím, že podobný postup byl i u mé bývalé felicie s blaupunktem:

Popis vložení kódu:

Pokud se po zapnutí rádia na displeji objeví „CODE“ , je nutno vložit kód, k vložení se používají tlačítka předvolby stanic,

• stiskněte opakovaně tlačítko 1, dokud se na displeji neukáže první správná číslice kódu.

• poté pokračujte obdobně s tlačítky předvolby 2, 3 a 4 pro vložení zbývajících číslic, dokud se na displeji neukáže správně celý kód.

• stisknutím tlačítka předvolby 5 vložíte kód do paměti, rádio se uvede do provozu

Upozornění:

Rádia umožňují až deset neplatných pokusů vložení kódu, v případě neplatného pokusu se na displeji objeví znovu nápis „CODE“, objeví-li se nápis „WAIT 30“ můžete pokus o vložení kódu za půl hodiny zopakovat…pokud se objeví „LOCKED“tak se vám podařilo jednotku natrvalo zneprovoznit…


Tak zkus tento postup a uvidíš...
pon led 23, 2012 3:49 pm

kruji
Příspěvky: 2431
Registrován: sob pro 05, 2009 11:55 am
Bydliště: hodonin

Příspěvek

Radši bych hledal delší dobu ten správný postup. Co když máš jen 3 pokusy?
Možná bych na rádiu pohledal výrobce a typ rádia....
Lesu zmar!
pon led 23, 2012 8:51 pm

novas123
Příspěvky: 5
Registrován: stř lis 23, 2011 5:28 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

jasný.kod mám správný.Pouze nevím jak ho tam vložit.Asi budu muset se zeptat v Renaultu
pon led 23, 2012 9:03 pm

TeSi
Příspěvky: 2099
Registrován: pát črc 06, 2007 12:44 pm
Bydliště: Vysočina

Příspěvek

U většiny Blaupunktu se takto kód zadává. Většina kódu se dá vygenerovat přes softy z netu podle štítku na zadní straně rádia - kdybyste ho někdo neznal.

Pro přehlednost uvedu příklad:
kód 2345 - zmáčknu dvakrát 1, třikrát 2, čtyřikrát 3, pětkrát 4 -> poté 5 pro potvrzení.
úte led 24, 2012 3:58 pm

mirazapletal
Příspěvky: 4562
Registrován: pon lis 28, 2011 11:06 pm
Bydliště: Zlín

Příspěvek

jak tu mnozí psali - jednotlivýmy tlačítky postupně na displeji namačkáš kod a pak se to potvrdí !6! šestkou - pokud vím já.. ale možná je to ta 5ka... :roll:
čtv led 26, 2012 5:55 pm

kruji
Příspěvky: 2431
Registrován: sob pro 05, 2009 11:55 am
Bydliště: hodonin

Příspěvek

Záleží na typu rádia, už jsem to volil i tak, že jsem pomalu otáčel knoflíkem hlasitosti doprava, místo čárky skákaly číslice, a jiným tlačítkem jsem to potvrzoval. Nebo jsem navolil 1. číslici počkal, až se rozbliká 2. čárka a opakoval postup. Po poslední číslici jsem to něčím potvrdil. Ale za svou kariéru jsem vystřídal 7 vozů, mám v tom trochu chaos...
Lesu zmar!
čtv led 26, 2012 7:07 pm

panKotrč
Příspěvky: 60
Registrován: ned říj 19, 2008 7:00 pm

Příspěvek

a vždycky tím ,co je na řadě se to potvrdí,já to mám o to horší,že mi nejde display :?
Hulí znamená,že jede
sob led 28, 2012 7:52 pm

mirazapletal
Příspěvky: 4562
Registrován: pon lis 28, 2011 11:06 pm
Bydliště: Zlín

Příspěvek

Zdravím , neporadí někdo slušný servis v okolí Zlína či na moravě kde by se byli schopní podívat na rádio Blaupunkt na 24V? Já vím že každý řekne kup si nové ale to zas nedám dohromady s ovládáním pod volantem.... A nebo šlo vy i 12V nějak přiklonovat aby fungovalo? Jako natáhnout 12v místo 24v chápu, ale fungovalo by obládání pod volantem?
stř čer 26, 2013 7:23 pm

Odpovědět

Zpět na „RENAULT“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host