Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Leoš H, Olda

Odpovědět
Ivan Hofman
Příspěvky: 1866
Registrován: úte led 01, 2008 12:18 am
Bydliště: u Kolína
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Ne to sem fotil souseda Růžu se 100 a vedle stalo tgx . :lol: Jinak diagnostika a výměna jednojo vstřiku na D 20 v servis Man cena 17 tis plus dph :cry: přiště koupím repas za 4-6 tisíc a pudou všechny . Ten servis to mě vzdycky omejou :lol: zase budou volat za 14 dní jak jsem byl spokojen v servisu , no co jim má člověk říct ? Novej vstrik koupím za 6 , v servisu 13 litrů a sklopení kabiny ( máme elektrický čerpadlo) 200 kč . U f2000 na motoru 1,3 mega a trysky jsem nedělal :cry: jó pokrok je pokrok ten nezastavíš 💣
sob led 23, 2016 9:43 pm

Sails
Příspěvky: 254
Registrován: ned lis 28, 2010 12:43 am

Příspěvek

Pánové nekupoval jste někdo velkou polici do novýho tgx s výřezem na asistent co je na okně? Pokud jo, dejte info, díky. Nechce se mi řezat do nový police :roll:
stř led 27, 2016 8:46 pm

Uživatelský avatar
Actros1880
Příspěvky: 255
Registrován: ned čer 17, 2007 4:54 pm
Bydliště: Slovenia

Příspěvek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
SLO A-D-B-NL-HR-BIH - SLO
pát bře 11, 2016 9:01 pm

Saxi
Příspěvky: 1
Registrován: pát bře 11, 2016 3:46 pm
Bydliště: Děčín

Pripojeni radia a telefonu pomoci BT

Příspěvek

Ahoj,

Potreboval bych poradit kod na propojeni handsfree v radiu s telefonem, vyzkousel jsem vsechny ctyrmistné jednoduche ( 0000 - 9999 a 1234 ) a nic . :cry:

Je to Man tgx 2013.

Diky
pon bře 14, 2016 8:03 am

Fanouch
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 09, 2016 9:32 pm
Bydliště: Dubejovice 26

přívod vzduchu k bufíku a repro ve dveřích

Příspěvek

Někdo se tady ptal,kudy je přivedený vzduch k bufiku.U spolujezdce úplně pod koberečkama je kanál z plastu,který vede k pojistkám.Tudy si bere vzduch.Ale tobě to asi moc nepomůže,musíš zvednout kabinu a na pravé straně pod nohama spolujezce je schránka na bufík.Tu musíš rozebrat,aby jsi se dostal k němu samotnému.
Repro ve dveřích jsem také řešil.Sice jsou tam díry i vyvedené dráty,ale problém je v tom,že draty nejsou zapojeny do rádia.Aspon u mne ne.Končí vždy v konektoru pod plastem pod přední maskou.Musí se koupit štekry,kabel a napíchat na piny konektoru od repro a přívést k rádiu.Ještě koupit origo repro v MANu,jsou jiné,maji pod sebou rámeček z plastu,který sedne na díry.Když to takto zapojíte,tak ani nemusíte mít sobwofer,rádio hraje dost dobře,mám to vyzkoušené.
pon bře 14, 2016 11:10 am

Fanouch
Příspěvky: 2
Registrován: stř bře 09, 2016 9:32 pm
Bydliště: Dubejovice 26

vnitřní čidlo na teplotu v kabině

Příspěvek

Neřešil tady někdo špatně funkční autom.klimatizaci?Hledal jsem,ale nenašel jsem,co jsem potřeboval.Topení chvíli topí normálně,pak topí moc a pak zase málo.Proto se chci zaměřit na vnitřní čidlo teploty,ale nevím,kde hledat.
pon bře 14, 2016 11:17 am

Das Auto
Příspěvky: 36
Registrován: pon pro 10, 2012 10:32 pm

Pripojeni radia a telefonu pomoci BT

Příspěvek

to Saxi:Též jsem řešil aktivaci BT,bohužel v základu je to rádio dosti tragický,bluetooth,navi,4x repro,subwoofer atd vše za příplatek....případná dodatečná aktivace bluetooth pouze autor.servis cenovka 4-5 tisíc :roll:
stř bře 16, 2016 5:43 pm

Michelin999
Příspěvky: 251
Registrován: ned dub 29, 2012 10:06 pm
Bydliště: Nitra

Příspěvek

Pár mojich záberov
ObrázekObrázekObrázekObrázek
stř bře 16, 2016 8:35 pm

Uživatelský avatar
mates
Příspěvky: 4088
Registrován: úte led 23, 2007 5:37 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

dlouho sem tu nebyl, někdo se ptal na zkušenosti, máme na firmě letitý TGA, krom hlučnejch převodovek to chce jen naftu a olej, já mam ted třetí rok tgx a je to to samý. všechno jsou to manuály, tga v soupravě s sklopkou, návěs.
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....
pát bře 25, 2016 5:19 pm

Michal.B
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 30, 2016 5:43 pm
Bydliště: Třemešná

Příspěvek

Zdarec, nevíte někdo jaké rozměry repráku ve dveřích v tgx? Chtěl bych dát lepší ale nevím co se tam vejde. A dá se vyloupnout jen ta mřížka repráku nebo musí celý tapecirung dveří dolů? Děkuji
úte kvě 31, 2016 9:37 am

Uživatelský avatar
mates
Příspěvky: 4088
Registrován: úte led 23, 2007 5:37 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

člověče rozměry si nepamatuju,dával sem dolu basáky, jinak jsou tam středobasový uprostřed a rozebrat to musíš skoro celý, resp. sundat. myslim,že to pak viselo na něčem, jestli táhle, kabeláži, fakt nevim,zkusim dohledat fotky
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....
úte kvě 31, 2016 3:02 pm

Uživatelský avatar
mates
Příspěvky: 4088
Registrován: úte led 23, 2007 5:37 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

jediný co sem našel

Obrázek
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....
úte kvě 31, 2016 3:09 pm

Michal.B
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 30, 2016 5:43 pm
Bydliště: Třemešná

Příspěvek

nevíš ani co tam maš za repro? A jsou tam nějake držaky do čeho to přišroubuješ ?
úte kvě 31, 2016 3:20 pm

Uživatelský avatar
mates
Příspěvky: 4088
Registrován: úte led 23, 2007 5:37 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

je tam příprava,hele značku repráků nevim, vim,jen že ted novej elektrikář zjistil, že to bylo vtipně někde blbě zapojený z výroby, takže už duní i středobasy a dodanej basák dolu. subwoofer dávat už nebudu, takhle to hraje už pěkně. jedniý co jako,že si to musíš rozebrat a poměřit, fakt si nepamatuju jestli byly 125 nebo 165 na pruměr, zkusim ještě něco pohledat. díry tam jsou kable tam byly taky,ale právě díky nim došlo k blbýmu zapojení. ten náš novejt dráteník na to přišel až když měřil odpor-
www.proridice.eu, www.sdruzeniridicu.cz ....řidiči pro sebe
CB10(7) Martin-Háje
original pražskej pepik s botama od hnoje.....
úte kvě 31, 2016 3:39 pm

Michal.B
Příspěvky: 3
Registrován: pon kvě 30, 2016 5:43 pm
Bydliště: Třemešná

Příspěvek

Dneska mi řikal naš eletrikař že mam radio Bosch takže aux nejde ,ma někdo aux na radiu od Bosch ?
pon čer 06, 2016 4:38 pm

Odpovědět

Zpět na „MAN“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host