Se nesnažím mlžit, jen tu prezentuju můj názor na věc (stejně jako ty). A pokud se jednou přesvědčím, že máš pravdu, přiznám to.pavel trucker píše:Nevim co seš jetli dealer kterej se snaží mlžit nebo jen o tom nic nevíš nebo tak něco
Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Leoš H, Olda
-
- Kontaktovat uživatele:
Servis diagnostika,1700kč v prdeli a auto nejede...pry 99 procent čerpadlo......akorát je mi divné že na malou řadu jede a velká už ne a to jak kdy...to znamená,že někdy 1300...to dá rozum,že to je nouzák a někdy 1600 a na malou chvilku normal a pak to klekne.....na konec při držení plynu to udělá taky...na max 1300...jesli to není tak schválně,že když stoji auto tak to omezuje...osobák na místě taky nevytočím jen 1300 ot/min...jdu na to......začnu od nárdže až do nevim kam....
Ani nevím,jestli ty prachy mají cenu,za kterou to všichni děláme
-
- Kontaktovat uživatele:
no tak jsem to opravil....myslel jsem si to,stáhl jsem do sucha nádrž,skleničku,profoukal trubky a super...ale jenom tyden...a stop...tak znovu to samy...trubky,skleniička a ostatní...hejbu kabely a nic...zitra to odpojím, fakt je , 1300 otáček a konec.................. ukradli mi motor...konec......nejede
-
- Kontaktovat uživatele:
Teď s tím musím na veřejno...kluci ,kdo má zkušenosti se zadními ložisky s reduktory...kolik je potřeba dotáhnout....Já to lehce dotáhnu a o šestinu povolím a pojistím královskou matkou...ale zdá se ,že i to je hodně...protože se to trochu víc než je zdrávo hřeje.........proti jiným autum......a to je celkem zima...co v létě.....ještě když to povolím trochu ,tak nbych řekl,že to bude volné..............to je alchymie
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro oro
Dotáhnout matku na 550 poklepat,povolit o 60 a kontra matku dotáhnout na 500 jak jsem koupil tak prodávám 

JJ,DÍKY,,,,,,A JENOM SKROMNEJ TOTAZ....co myslíš...jakou teplotu by mohl mít náboj.......že na něm schne voda to je jasné.ale,,,,,,,tak nějak okusit rukou a teplé...to je 40 stupňů---třeba?-----45.....?
Víš druhé auto nemá reduktory,tak to nemám jak poměřit...jen na pumpě stál popelák tak jsem mu sahal na náboje a byli studený....vím otázka naložen vs prázdnej....jak dlouho jel v kuse...jestli furt stojí a já 70km jedu a pak to je těžky....jen vím,že se mi to nezdá...proto to rozhodím a pootočím...dík za hlasity přemejšelní...však dej relevantní hlášku
Víš druhé auto nemá reduktory,tak to nemám jak poměřit...jen na pumpě stál popelák tak jsem mu sahal na náboje a byli studený....vím otázka naložen vs prázdnej....jak dlouho jel v kuse...jestli furt stojí a já 70km jedu a pak to je těžky....jen vím,že se mi to nezdá...proto to rozhodím a pootočím...dík za hlasity přemejšelní...však dej relevantní hlášku
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně že reduktor bude teplejší než když tam jsou jenom loža,o kolik to teď taky nevím . Zejra jestli si spomenu tak šáhnu na náboj s reduktorem a dám vědet.jezdíme Dakar s hnojem na pole ,auta bez předku to víš to je adrenalín. Na zadku mám micheliny šipovej vzorek bez toho ani ránu.
Naposledy upravil(a) Ivan Hofman dne čtv bře 07, 2013 10:05 pm, celkem upraveno 1 x.