Pokec např. o kurtování nákladu, vysílačky+rádia, tachografy, poruchy, výbava aut, spotřeba, navigace,nooteboky, atd...

Moderátoři: -Ondra-, martin_100, Olda, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
xliborxx
Příspěvky: 164
Registrován: pon led 02, 2012 8:50 pm
Bydliště: Hranice

Handsfree Parot

Příspěvek

Ahoj máte prosím někdo v autě Parot CK 3100 LCD, mám problém s připojením k telefonu.
stř led 09, 2013 8:39 pm

Kony15
Příspěvky: 425
Registrován: pát úno 20, 2009 8:15 pm

Příspěvek

heslo je : 1234
pát led 11, 2013 6:38 pm

Uživatelský avatar
Matthew \8/
buchta
Příspěvky: 1427
Registrován: sob led 30, 2010 12:10 am
Bydliště: Cheb

Příspěvek

Já ho mám taky. Normálně svítí, funguje ale nehodlá se spojit s telefonem... :roll:
Swedish Toy
sob led 12, 2013 11:21 am

mili

Příspěvek

a není plná pamět,mi to říká taky a nevím jak vymazat :-(?
sob led 12, 2013 11:31 am

RomanB
Příspěvky: 342
Registrován: sob říj 13, 2007 11:06 am

Příspěvek

Mě to dělalo taky bud vymazat spárované telefony najedeš v menu myslím OBLÍBENÉ pak SPAROVANÉ TELEFONY najedeš na telefon zmáčknes střední kolečko a vymažeš a pokud to nepomuže tak celé Handsfree odpoj na chvíli od proudu a pak by se mělo připojit. Mě to tak pomohlo.
sob led 12, 2013 12:29 pm

mili

Příspěvek

já tam nemám žádný displej ale.
sob led 12, 2013 12:38 pm

RomanB
Příspěvky: 342
Registrován: sob říj 13, 2007 11:06 am

Příspěvek

Tak to zkus odpojit na chvíli od proudu.
sob led 12, 2013 12:55 pm

sob led 12, 2013 1:08 pm

xliborxx
Příspěvky: 164
Registrován: pon led 02, 2012 8:50 pm
Bydliště: Hranice

Příspěvek

to já mám jinej problém, telefony spárované jsou a i to spolu i komunikuje a mužu přes to volat, ale pak zničeho nic mi to hodí spojení přerušeno a musím vzít mobil najet do nabídky bluetooth, a zadat odpjit zařízení a pak se k němu znovu připojit.a zase to chvíli funguje.a dělá mi to jen s mobilem samsung, když na to hodím nokii tak je vše OK
sob led 12, 2013 4:40 pm

Uživatelský avatar
vencaZE
Příspěvky: 188
Registrován: stř črc 25, 2007 12:58 pm
Bydliště: Plzeňský kraj

Příspěvek

Ten Parrot taky blbě funguje s telefonem Blackberry, jak jsem zjistil. Zablokuje se a nejde ani radio. Musí se vypnout uplně kliček (odpojit od proudu, jak tu někdo psal) a pak zase chvili jde.
Proč by jsme se dřeli,když můžeme spálit trochu nafty.
DEF-DAF____http://www.svobodni.cz
ned led 13, 2013 8:47 pm

martinj
Příspěvky: 5
Registrován: pát dub 15, 2011 6:01 pm
Bydliště: Rajhrad

Příspěvek

je potreba udelat Update potom to nebude zamrzat a pamet s oblibenyma telefonama se vymaze
pon led 14, 2013 11:13 am

xliborxx
Příspěvky: 164
Registrován: pon led 02, 2012 8:50 pm
Bydliště: Hranice

Příspěvek

a jak ten update provedu??
stř led 16, 2013 8:54 pm

martinj
Příspěvky: 5
Registrován: pát dub 15, 2011 6:01 pm
Bydliště: Rajhrad

Příspěvek

ned úno 03, 2013 3:05 pm

Odpovědět

Zpět na „Technická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti