Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

JANEK 1
Příspěvky: 326
Registrován: čtv črc 26, 2012 12:02 am

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Z druhé strany jet, to je lahůdka.
čtv úno 09, 2017 5:53 pm

Uživatelský avatar
Ofca
Příspěvky: 1022
Registrován: ned lis 21, 2010 9:01 pm
Bydliště: Ludgeřovice/Ostrava

Re: výška pod mostem

Příspěvek

ja tam nikdy neměl problem, chvilku počkaš ale vždycky mě pustili abych to v klidku projel
Chceš si žit jako prase v žite??? Bud sviňe!!!
čtv úno 09, 2017 8:27 pm

Uživatelský avatar
Hansov
Příspěvky: 92
Registrován: čtv lis 06, 2008 9:40 am
Bydliště: Ostrava

Re:

Příspěvek

jozin píše:
čtv led 05, 2017 8:00 pm
V CZ to na ty vahy nemuze nikdy fungovat uz jen z principu.Jedes vecne v nejakem zakazu,dnes bezne potkas na hlavnim tahu mostek 15t treba,v zavorce dodatkovych 30t treba,jedine vozidlo,jenze ja mam 40.Tudiz tam spravne jet nemuzu.Ale jezdi se tam naprosto bezne a nikdo to neresi.Mostu na vysku je vice v cz,pres Ostravu se taky kdysi jezdilo po tramvajovych kolejich a tam znacka 3.8m.Proto jsem psal z uvodu hned ze to mam vse zrusene to omezeni a je klid,je jen na me kam to poslu.
Dávno jsem přestal řešit váhu, je to nesmyslné v celém Česku. Zatím jsem nikdy problém neměl. A co se týče výšky, tak ten podjezd u Svitav mluví za vše a kdyby mudroval nějaký chlupatý, ať řekne kudy tudy na Brno? :hvizd:
stř dub 05, 2017 11:54 am

Venca R
Příspěvky: 1465
Registrován: stř bře 02, 2011 1:00 pm
Bydliště: Vychodní čechy

Re: výška pod mostem

Příspěvek

ten se ale objet dá
stř dub 05, 2017 12:45 pm

Mickl
Příspěvky: 85
Registrován: stř led 30, 2013 7:11 pm
Bydliště: Česká Třebová

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Jo to se da. Jeden kamos co je u poldu me rekl ze na silnici 1 tridy pokud je most mensi nez 4 metry musi bejt spravne vyznacena objizdka a to tam neni a proto taky se tam prestalo vybirat.
Taky me napadlo ze bych jim rekl ze ja v technicaku rozmery vozidla napsany nemam a kalibrovany metr u sebe nemusim mit a ani nemam, natoz si myslim ze auto ma tu spravnou vejsku treba 3,6 jako sklopka, nevim jestli by to chlupaty pobrali :|
stř dub 05, 2017 7:56 pm

DriverBrno
Příspěvky: 318
Registrován: sob lis 21, 2015 6:43 pm
Bydliště: Brno

Re: výška pod mostem

Příspěvek

kurňa a co toto v Práglu na Strakonické : https://mapy.cz/zakladni?x=14.3963719&y ... itch=0.019 není to pozdě ta značka na upozornění, že pravý pruh je 3,6, málem se mi zastavila hercna, když jsem jel 80-kou v pravém a tlačil jsem to vlevo, naštěstí vedle mně nic nejelo, jinak nevím...je tam něco avizovaného před tím? Pražákům těm je tu hej...
ned kvě 07, 2017 7:43 pm

David29
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 1554
Registrován: pon lis 09, 2009 8:29 pm
Bydliště: Praha 11

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Most inteligence...
Je tam snad 300m předtím značka, že v pravém pruhu nesmí jet vozidlo vyšší než 3,3 tuším

Kdysi tam údajně testovali nové řidiče do ČSAD. Zapřáhli nízkej návěs a jeli se projet... No, a kdo tam tudy projel pravým pruhem, tak neprošel
Co můzeš odlozit na zítra, odloz na pozítrí a získaš dva dny volna
ned kvě 07, 2017 8:12 pm

DriverBrno
Příspěvky: 318
Registrován: sob lis 21, 2015 6:43 pm
Bydliště: Brno

Re: výška pod mostem

Příspěvek

David29 píše:
ned kvě 07, 2017 8:12 pm
Most inteligence...
Je tam snad 300m předtím značka, že v pravém pruhu nesmí jet vozidlo vyšší než 3,3 tuším

Kdysi tam údajně testovali nové řidiče do ČSAD. Zapřáhli nízkej návěs a jeli se projet... No, a kdo tam tudy projel pravým pruhem, tak neprošel
jj, je to tam:) celkem překvápko , člověk musí být pořád ve střehu,sledovat zančky i když to zdánlivě nevypadá na pastičku a hlavně neporušovat rychlost (50km/h)...obouchané to není, tak asi už to všichni znají, holt su z Brna:)
ned kvě 07, 2017 8:39 pm

David29
1. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 1554
Registrován: pon lis 09, 2009 8:29 pm
Bydliště: Praha 11

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Tak zrovna tam ta 50 je ryze buzerační (ehm omezení hluku), co vím, vždy tam byla 80.
Navíc ta 50 začíná myslím až těsně za tím mostem

Vorvanej spodek mostu tam je, roh není - protože tam je přibitej plech s tím žluto-černým šrafováním :-D
Co můzeš odlozit na zítra, odloz na pozítrí a získaš dva dny volna
ned kvě 07, 2017 8:57 pm

aa..jana
Příspěvky: 172
Registrován: ned pro 31, 2006 2:24 pm

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Může mi někdo poradit, zda projedu 3,7 m vysokým autem pod tímto (viz. níže) podjezdem v Břeclavi ? Děkuji.

https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... 7D&rt=&rt=
pon kvě 08, 2017 7:59 am

jozin
2. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 4601
Registrován: sob pro 11, 2010 5:17 pm
Bydliště: Orlova
Kontaktovat uživatele:

Re: výška pod mostem

Příspěvek

Jana-jakou cekas odpoved?Jeden ti napise ze tam jezdi bezne,druhy ani nahodou.Osobne bych tam asi nejel,ten most vypada od pohledu hodne nizky.To se neda objet nejak?Nez se tam mrdat a zkouset to,blokovat provoz couvat,jedu naookolo.
Neřeším...
pon kvě 08, 2017 9:39 am

DriverBrno
Příspěvky: 318
Registrován: sob lis 21, 2015 6:43 pm
Bydliště: Brno

Re: výška pod mostem

Příspěvek

aa..jana píše:
pon kvě 08, 2017 7:59 am
Může mi někdo poradit, zda projedu 3,7 m vysokým autem pod tímto (viz. níže) podjezdem v Břeclavi ? Děkuji.

https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... 7D&rt=&rt=
raději bych to nezkoušel. můžeš tam vjet, ale nemusíš vyjet:) pokud se chceš dostat na druhou stranu k vjezdům do fabriky, tak valíš dál, podjedeš dálnici na Hodonín a hned po pravé straně je motorest, objedeš ho zprava a po pár desítek metrů do doleva na Tvrdonovice a v Kosticích do prava kde vyjedeš na Bratislavskou, zkrátka taková smyčka. Taky jsem čuměl, že tam kdysi udělali takovou myší díru a přitom je tam fabrika jako prase (GUMOTEX), pro povozy s koňma stačilo:)
pon kvě 08, 2017 10:00 am

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti