Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Uživatelský avatar
Hansov
Příspěvky: 94
Registrován: čtv lis 06, 2008 9:40 am
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

Ahoj, nějak v polovině února zrušili ten tarif od vodafonu, zrovna když jsem si ho chtěl koupit. Jestli někdo o nějakým tarifu od CZ operátora, prosím hoďte to sem. Přemýšlel jsem i nad netem přes sat, ale je tam nevýhoda, že musíš stát.
stř dub 09, 2014 11:17 pm

Uživatelský avatar
Icewinter
Příspěvky: 1115
Registrován: stř říj 07, 2009 11:37 am
Bydliště: Ledeč nad Sázavou

Příspěvek

hele ono to treba neni vyveseny v nabidce ale na prodejne kdyz na ne vybalis co presne chces jiste ti to zaridej :)
čtv dub 10, 2014 5:17 pm

MartineCZECH
Příspěvky: 22
Registrován: ned črc 21, 2013 9:13 pm
Bydliště: Krkonoše

Příspěvek

Ahoj, řeším tarif na cesty, vzhledem k tomu, že se budu pohybovat po celé EU, filmy mám s sebou, ale přivydělávám si webovkama, tak potřebuju bejt mobilně na síti pro přenos malých množství dat vždy a všude. Jak to řešíte vy? našel jsem tarif od O2, s 10GB fup, což by mi primárně mělo stačit, když jsem z 30 procent na wi.fi, kdy si i stahuju filmy a pod. tak mi stačily aji ty moje 2gb. A jak je to s dostupností wi-fi na parkovištích apod?
stř srp 06, 2014 1:17 pm

jozin
2. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 4657
Registrován: sob pro 11, 2010 5:17 pm
Bydliště: Orlova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Mam od Vodafone,600kc mesic dat nevim kolik asi 1.5giga nevim netusim,jde po cele EU,v Rusku pouzivam jejich modem.Jinak co mam vysledovane,wifi je treba v PL na kazde pumpe ci baru pomalu,aspon kde ja stojim taktez MCdonaldy atp.U nas to je slabsi myslim.
Neřeším...
stř srp 06, 2014 4:13 pm

delivio

Příspěvek

Vodafone už nenabízí staré tarify v rámci celé EU. Tak mi to řekli na prodejně. Teď je to jen nějaký red balíček, nebo co.
Staří tarif na cesty, co máme ostatní už nedělají. Max možná jako promo akci, nebo mimo veřejnou nabídku
stř srp 06, 2014 4:30 pm

jozin
2. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 4657
Registrován: sob pro 11, 2010 5:17 pm
Bydliště: Orlova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Ja vim ze uz to neni,mam to uz par let.jak dojdou data,bobijes za 200.Rychle to moc neni,seka se.Vychod ma podstatne rychlejsi net,v sajuzu 600rublu mesic 4G.
Neřeším...
stř srp 06, 2014 4:46 pm

NeverHome
Příspěvky: 238
Registrován: pát črc 03, 2009 7:59 pm
Bydliště: mám.

Příspěvek

Jo,CZ vodafone to nechal jen původním zákazníkum. Měl jsem ten jejich,jak píše Jožin,1,5GB dost dlouho.Loni v prosinci jsem si udělal 3týdny volno a řekl si,na co jim to platit.Zrušim to a v lednu znova zaktivuju. Chyba.Už ten vodafone EU passport šel jen s 250MB :)) Na větší data smůla. Teď mám net od Aldi po německu 1,5GB za 10 eur,další sim karta přítelkyni a voláme si za 3centy po celé EU. Alespoň něco,ale ten vodafone mě naštval. Lepšího nic neznam. Myslim na celou EU,neřešim rychlost.3G když byla tak mě to stačilo. Cena byla fajn. Já blbec ušetřil pár korun v prosinci :(
Nejsem Trucker, dělám to jen pro peníze. O iluze jsem přišel a na dobrodružství starej. Ale neznám lepší práci. Volant je můj svět....
stř srp 06, 2014 7:09 pm

Netopýr440
Příspěvky: 12
Registrován: ned říj 07, 2012 2:24 pm
Bydliště: Ronov(CHrudim)

Příspěvek

Nemá někdo na prodej modem od Aldi? Nebo kdo něco doporučí na Německo a Belgii? Díky
ned říj 12, 2014 6:58 pm

jozin
2. NAPOMENUTÍ
Příspěvky: 4657
Registrován: sob pro 11, 2010 5:17 pm
Bydliště: Orlova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

ten z Aldi za 15e normalne slape v Nemecku bez problemu.
Neřeším...
ned říj 12, 2014 8:52 pm

Walther
Příspěvky: 53
Registrován: úte črc 19, 2011 8:24 pm
Bydliště: Uherský Brod

Příspěvek

Nevolali Vám náhodou někomu - stávajícímu s tím tarifem Vodafone 1,2GB + Data Passport - že Vám to chcou zrušit a smolík? Že aktuálně na venek jen 250MB a při vyčerpání dalšich 250MB za plnou palbu? :shock:
ned lis 02, 2014 10:51 am

Uživatelský avatar
Johnny_P
Příspěvky: 2092
Registrován: ned srp 09, 2009 12:56 pm
Bydliště: Kolín

Příspěvek

já mám od Vodafonu tarif Red premium
Mám volání v česku zdarma a do zahraičí 1 000 volných minut, což celkem stačí
internet v zahraničí 250 MB a v čechách 10GB, co je na mobil neomezený a venku těch 250 MB mi úplně stačí.
a platím 1499,-kč měsíčně.
Scania R streamline Topline E6 (2015) + plachta Krone(2015) lowdeck
Mými životními vzory jsou Kentán z Montargi, Bender a Homer Simpson
ned lis 02, 2014 11:24 am

sof
Příspěvky: 1715
Registrován: ned lis 27, 2011 4:29 pm
Bydliště: ..

Příspěvek

obćas sa pripojím v DE na pumpách na telekom internet. 1hodina býva zadarmo, prístupový kód je cez sms. Na mail čo používam len na registrácie my priśla za to faktúra 253,86euro, november 2014. A to som v novembri na telekom asi ani nebol pripojený. Tak som to pozrel na internete, je to podvod.. V prílohe, faktúre, je vírus, takže neotvárať.
Obrázek
http://www.watchlist-internet.at/gefael ... m-rechnung
stř lis 26, 2014 1:38 pm

samuel_mm
Příspěvky: 32
Registrován: ned kvě 27, 2012 7:19 pm
Bydliště: Sokolov

Mobilní internet - rada

Příspěvek

Kluci a dokážete někdo poradit, jaký je tedy nejlepší internet na cesty...Pokud má tedy někdo zkušenosti, tak bych prosil rady jak o telefonu tak i k PC..díky
stř lis 26, 2014 7:44 pm

samuel_mm
Příspěvky: 32
Registrován: ned kvě 27, 2012 7:19 pm
Bydliště: Sokolov

re

Příspěvek

Nikdo nic?
sob lis 29, 2014 8:58 pm

Uživatelský avatar
Icewinter
Příspěvky: 1115
Registrován: stř říj 07, 2009 11:37 am
Bydliště: Ledeč nad Sázavou

Příspěvek

ja si koupil k ntb od vodafone modem do USB, jezdim z 99% CZ takze ideal. 20GB FUP, asi 450korun me to stoji.
ned lis 30, 2014 10:50 am

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 11 hostů