Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: Olda, -Ondra-, martin_100, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
Uživatelský avatar
wc007
Příspěvky: 144
Registrován: sob bře 06, 2010 6:54 pm
Bydliště: Prievidza

Příspěvek

no daj si tempomat 1 alebo 2 a stlačaja klavesu (pri numerickych čislach) + alebo - (poprípade pgUp/pgDn) tým by si si mal nastaviť rýchlosť tempomatu, ale najlepšie je použiť univerzalny tempomat 4 tam by mala byť vždy rýchlosť prispôsobena aj pre traktor keď na traktore si dáš tiež tempomat 4
moje virtualne kamiony http://wc007.picturepush.com/
ned led 26, 2014 11:13 am

Vojtas.DAF
Příspěvky: 1063
Registrován: úte říj 05, 2010 8:04 pm
Bydliště: Jevišovice

Příspěvek

Eddie: Až si hru koupíš a budeš mít volných 10GB na mody tak písni, budu rád když se někdo přidá. A ještě jedna věc, je nutný mít ucházející počítač protože MP je dost náročnej na výkon
Každý den ve svém životě si užívejte naplno!! Protože nikdy nevíte, který den bude ten poslední....
ned led 26, 2014 12:45 pm

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

něco z našeho JZD :lol: :lol: Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Lepší si život posrat podle svýho než podle toho, co ti raděj ty druhý :)
TATRA 813 FOREVER
stř led 29, 2014 9:14 pm

Uživatelský avatar
Adonisos
Příspěvky: 692
Registrován: stř lis 03, 2010 7:05 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

Hoši zas mám problém.. Má někdo zkušenosti s lagem hry?? Načtu uloženou pozici, ocitnu se na mapě na výchozím místě u domu (trošku pootočený, čelem k domu), ale nemůžu se hýbat, nemůžu nic, přitom stoupá z komína dým, stromy se hýbou a čas běží.. Nová pozice jde rozjet bez problému.. Nejsem IT, zkuste jednoduchou radu, nechce se mi jen tak zahodit 150 hodin.. :cry:
Ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče!!
pon úno 24, 2014 7:51 pm

mtc
Příspěvky: 452
Registrován: pon říj 25, 2010 8:42 am
Bydliště: všude možně

Příspěvek

Jednoduchá rada.Určitě sis tam dal nějaký nový mod do hry tak ten smaž a mělo by ti to jet.Mody jsou dělané na určitou verzi hry a někdy se stane že ta hra ten mod nenačte nebo ti padá celá hra.
Renault Megane II Sedan 1.6 16V 83kw
Renault Fluence Limousine 1.6.16V 81kw
DAF LF 12t Euro 5
DAF CF 18t Euro 6
úte úno 25, 2014 3:35 pm

Uživatelský avatar
Adonisos
Příspěvky: 692
Registrován: stř lis 03, 2010 7:05 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

Ale je zvláštní, že volné pozice jdou načíst bez problému.. Ok, zkusím to..


EDIT: Zkusil jsem, nejde to.. :(
Ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče!!
úte úno 25, 2014 4:04 pm

mtc
Příspěvky: 452
Registrován: pon říj 25, 2010 8:42 am
Bydliště: všude možně

Příspěvek

Ještě je jedna možnost.Odeber všechny mody a zkus hru načíst.Pokud pujde tak tam pomalu přidávej mody které ti fungovali
Renault Megane II Sedan 1.6 16V 83kw
Renault Fluence Limousine 1.6.16V 81kw
DAF LF 12t Euro 5
DAF CF 18t Euro 6
stř úno 26, 2014 4:13 pm

Uživatelský avatar
toko
Příspěvky: 563
Registrován: ned dub 13, 2008 9:08 am

Příspěvek

Nekupoval si ještě před tím problémem nějakou techniku? Může mít problém s načítáním uložené pozice a stavu.
Madness??? No, this is TATRA!!
stř úno 26, 2014 6:28 pm

Uživatelský avatar
Adonisos
Příspěvky: 692
Registrován: stř lis 03, 2010 7:05 pm
Bydliště: Ostrava

Příspěvek

:dance: Jupí, našel jsem mod, který to dělal.. Nechápu, proč je to mod, který jsem tam měl už hoooodně dlouho a který fungoval naprosto parádně.. Další rána ale přišla v momentě, kdy jsem se jal sklízet.. Textura polí se změnila na texturu trávy, ze které roste obilí a to teď nejde sklidit.. Textura se změnila i u polí, které nevlastním.. Opět jsem zkoušel, který mod, ale toto modem není.. Tipuju, že to bude patch, ale jak se ho zbavím?? Mohl patch ovlivnit i ty mody?? Stáhnul jsem ho z ofiko stránek, ale teď jsem se díval, že už tam není..
Ranní ptáče bez lahváče vůbec nikam nedoskáče!!
stř úno 26, 2014 7:50 pm

mtc
Příspěvky: 452
Registrován: pon říj 25, 2010 8:42 am
Bydliště: všude možně

Příspěvek

Patch ty mody ovlivnil určitě.Ty mody jsou dělané na určitou verzi hry a ty jsi tím patchem tu hru změnil na jinou verzi.Ten patch asi nepujde odinstalovat.Jedniě reinstal celé hry.Uložené pozice by ti měli zůstat a nebo si je zálohuj a pak nahrej.
Renault Megane II Sedan 1.6 16V 83kw
Renault Fluence Limousine 1.6.16V 81kw
DAF LF 12t Euro 5
DAF CF 18t Euro 6
čtv úno 27, 2014 4:29 pm

dexter
Příspěvky: 46
Registrován: sob led 01, 2011 3:03 pm
Bydliště: Brno

Senaze

Příspěvek

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
pát bře 07, 2014 9:45 pm

Uživatelský avatar
.:Mikeš:.
Příspěvky: 503
Registrován: pát črc 24, 2009 10:11 pm
Bydliště: Kutná Hora

Příspěvek

ObrázekObrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Lepší si život posrat podle svýho než podle toho, co ti raděj ty druhý :)
TATRA 813 FOREVER
pon bře 24, 2014 9:23 pm

Uživatelský avatar
Timy
Příspěvky: 2107
Registrován: stř lis 26, 2008 7:04 pm
Bydliště: Gottwaldov

Příspěvek

Konečně někdo udělal do LS solidní Liazku:
http://lsfanskandczmods.webnode.cz/modely-ke-stazeni/
!LIAZ 4life!
úte bře 25, 2014 7:11 am

dexter
Příspěvky: 46
Registrován: sob led 01, 2011 3:03 pm
Bydliště: Brno

Příspěvek

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
stř zář 03, 2014 11:37 pm

dexter
Příspěvky: 46
Registrován: sob led 01, 2011 3:03 pm
Bydliště: Brno

Siláže zase začli

Příspěvek

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
čtv říj 02, 2014 3:36 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů