Moderátoři: Olda, martin_100, Leoš H, Globe, Mykesh

Odpovědět
Victor
Příspěvky: 42
Registrován: sob pro 07, 2013 8:01 pm
Bydliště: Olomouc

Příspěvek

Ty jo tak to řeším pokaždé když se mění čas ale myslím že tam musíš přes nějaky to menu. Nevím co tam máš za tacho ale bude to u všech zhruba stejny ale ja to ted z hlavy asi taky nedám nějak tou šipkou na tachu najet jak jsou tam ty vytisky a tam je někde i čas. Ty jo neda mi to tak na to jdu mrknout.
stř úno 25, 2015 10:02 pm

Victor
Příspěvky: 42
Registrován: sob pro 07, 2013 8:01 pm
Bydliště: Olomouc

Příspěvek

Zmačknu na tachu ok-je tam vytisk vozidla-vytisk řidič 1,2,pak je jen vozidlo dam ok-objeví se režim out šipkou dolu řidič spolujezdec a pak mistní čas dám ok začne blikat čas a šipkou dolu nahoru nastavuješ čas o hodinu pak daš ok a je to hotovo
stř úno 25, 2015 10:17 pm

bleeesk
Příspěvky: 65
Registrován: ned říj 30, 2011 2:49 pm
Bydliště: okolí Prostějova

Příspěvek

https://www.youtube.com/watch?v=EOpMuScT8J8

Zdravím, kde sehnat tuhle píšťalu a jestli půjde dát do Eurocarga rv. 2015?? Díky. :)
sob dub 11, 2015 3:24 pm

JiříČapek
Příspěvky: 223
Registrován: ned kvě 28, 2006 6:48 am
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

sob dub 11, 2015 11:42 pm

Michalhk
Příspěvky: 39
Registrován: ned bře 02, 2014 9:03 pm
Bydliště: Hradec Králové

EDC

Příspěvek

Pánové zdravím,potřeboval bych poradit.Dnes se mě v eurocargu rozsvítila červená kontrolka EDC a zjistil jsem chybový kód EDC 20040 03 126-dovede někdo poradit co je za problém?
pát čer 26, 2015 8:29 pm

Skota
Příspěvky: 35
Registrován: čtv črc 29, 2010 8:58 am
Bydliště: Košice

Příspěvek

Nové IVECO EuroCargo, na trhu koncom leta. Motory až 320 hp, možnosť dodať aj 12° automatizovaný eurotronic, atď.
Obrázek

EuroCargo už je v ponuke, viac na:

http://www.iveco.com/slovakia/produkty/ ... cargo.aspx

foto:

https://www.flickr.com/photos/iveco/set ... 7453452278
Naposledy upravil(a) Skota dne úte zář 22, 2015 8:15 pm, celkem upraveno 1 x.
pon črc 13, 2015 4:00 pm

Pavel Raksa
Příspěvky: 106
Registrován: úte úno 16, 2010 12:40 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

nevíte někdo o čtyřdvéřové dvoukabině na eurocargo v jakém koliv stavu,třeba jen sklelet s dveřma, díky
pát srp 28, 2015 6:21 pm

tonyy
Příspěvky: 329
Registrován: pon dub 26, 2010 6:42 pm
Bydliště: jizni morava

Příspěvek

ahoj kolegove
mam problem..
mam eurocargo tector 2003rok 6valec..
mel jsem jej na servisu sklapeli kabinu a rekl bych ze nepatrne ohli tu tzv.teleskopickou tyc od razeni co jde od radici paky jakoby k prevodovce..
do te doby radilo krasne,pozice paky na neutral byla tam kde ma byt..
od prevzeti jiz neutral neni tam kde ma byt(myslim paka v neutralu je ale neni na take pozici jako ma byt.)
jde mi hur radit nektere kvalty tam skoro nejdou..
ma s tim nekdo zkusenost..?ma cenu ji sundat a zkusit rovnat nebo rovnou koupit nekde jinou funkcni..?
Za kazdou radu diky..
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo

daf xf euro6 510 - navěs + vlek panav 25.25m - bývavalo
čtv zář 24, 2015 7:25 pm

milan.p
Příspěvky: 486
Registrován: úte čer 24, 2008 9:16 am
Bydliště: Praha

Příspěvek

Neřekl bych že to bude tím, určitě ti neohli tu trubku do které to zajíždí. Podívej se v jakém stavu máš fofr klacek- uložení v silonovém pouzdru. Minulý týden jsem ho měnil, příznaky byli podobné, zhoršilo se řazení a než se vrátil tak mu vypadl z toho pouzdra. Vem za fofr klacek a zatáhni za něj směrem ke stropu. Nesmí tam být vůle. Oni i volné kuláčky na táhlech umí divy. To samý uložení na držáku u motoru. Jsou v tom jehlové ložistka.
čtv zář 24, 2015 7:58 pm

tonyy
Příspěvky: 329
Registrován: pon dub 26, 2010 6:42 pm
Bydliště: jizni morava

Příspěvek

Ahoj Milane..
diky za tip...
co se tyce toho ulozeni u motoru to lozisko je ok..promazane a dobre..
za tu kulisu jsem nezkousel ke stropu to se priznam..
me jen je divne ze auto radilo i pozice paky byla ok..v servisu sklopili kabinu a razem je problem..
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo

daf xf euro6 510 - navěs + vlek panav 25.25m - bývavalo
čtv zář 24, 2015 8:12 pm

JiRaY
Příspěvky: 3061
Registrován: sob led 10, 2009 10:22 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

Se sklápěním kabiny u Carga je vždy problém,to jejich řazení je mor ! Debilně vyřešený

Sklop jí sám a znovu a pořádně se podívej,mě tam kdysi v servisu při sklápění vylomili takové plastové futro v tom teleskopu a taky jsem měl povolený celý ten odjištovací" domeček " dole pod šajtrou... Drží ho tam jedna matka která se ráda povoluje a to je řádnej průser,při povolené matce se celý ten domeček vaklá a při sklápění se poškodí pákování a při zvedání se zas nechce odjistit :wink:
Pražské dodávkář a návěsář

Červený Mercedes Akšrot 1841 s plachtonávěsem
Bílá dodávka Renault Master

Jsem nejrychlejší,vždycky vedu kolonu :-)
pát zář 25, 2015 7:15 am

tonyy
Příspěvky: 329
Registrován: pon dub 26, 2010 6:42 pm
Bydliště: jizni morava

Příspěvek

tak nevim...
muj pohled vypada ze snad vse ok..
kdyz sem zkousel fofr klacek ke stropu vule minimalni..
kdyz sem mel sklopenou kabinu a vse prohlizel zamek odjistuje a zajistuje bezproblemu..
a porad to nechce radit..
radi mi to zpatecku 3 a 4
2a3 tam podle fofrklacku zaradit jdou ale auto se nerozjede porad je tam jakoby neutral..
5a6 tam nezaradim vubec paka to nenecha tam jit..

nemel nekdy nekdo neco podobneho..?
Do sklopeni kabiny auto radilo bezproblemu..
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo

daf xf euro6 510 - navěs + vlek panav 25.25m - bývavalo
úte zář 29, 2015 8:00 pm

milan.p
Příspěvky: 486
Registrován: úte čer 24, 2008 9:16 am
Bydliště: Praha

Příspěvek

Skus při sklopené kabině zařadit rukou na převodovce, ideálně odpojit řazení. Jestli zařadíš rychlost a nerozjedeš se tak tam není. Můžeš mít v pytli řazení v převodovce. Už jsem jednou měnil prasklý šroub co drží palec, tam se ale hrozně prodloužil krok šaltpáky. Se sklopením kabiny to může být souhra náhod. Zítra se ti zeptám mechanika, mám u něj převodovku z 18nácti tuny rozebranou.
Nedalo mi to a volal jsem mu- máš se těsně před dosednutím kabiny když se tyč zasouvá do zámku na šaltpáce podívat jestli ti tam zajíždí, prý se stává že nezajede do zámku ale opře se o něj. To se mi asi stalo u toho šroubu, že ho kabina přes řazení ustříhla.
stř zář 30, 2015 7:37 pm

tonyy
Příspěvky: 329
Registrován: pon dub 26, 2010 6:42 pm
Bydliště: jizni morava

Příspěvek

rano jedu tady kousek do servisu tak uvidime co ppovi..
dnes sem cele razeni promazal vse prolezl a osobne nic nenasel..
Pote sem sel auto prevest ze zadu se zahrady pred dum tak sem zkusil kousek cca 4km se projet..celou dobu radilo bezproblemu 3,4,5,6 pak na krizovatce cca 100m od domu sem zaradil 3pak 4 a hotovo nic jineho krom 3a 4a zpatecky tam zas neslo..
bude tam nejaka volovina podle me..
uvidiim rano mechanik snad sikovny maj i svou dopravu a ma tez iveca tak snad neco zjistime..
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo

daf xf euro6 510 - navěs + vlek panav 25.25m - bývavalo
stř zář 30, 2015 8:26 pm

milan.p
Příspěvky: 486
Registrován: úte čer 24, 2008 9:16 am
Bydliště: Praha

Příspěvek

Jo, tohle vypadá na píčovinu, ty se nejlíp hledaj 8) Dej vědět čím to bylo. Já dal včera auto na spojku a když už je skřín venku tak at se do ní podívá, 4 a 8 začala škrtat. Dnes jsem tam byl a říkal mi jestli chci vyměnit jen ten synchron nebo všechno co se mu nelíbí, takže všechno co se mu nelíbí, zítra mi přijdou věci a jsem v tom za čtyři pětky bez práce. Ale aspoň bude zase na chvíli klid 8)
stř zář 30, 2015 8:52 pm

Odpovědět

Zpět na „IVECO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti