Tady se posuzuje Ukrajina! Ja se stavil na Shel pumpe ve Valasskem Merizici na kafe, hodil jsem do kavomatu penize, kafe nebylo tak jsem se obratil na obsluhu s dotazem proc mne to nevydava kafe ktere jsem se zaplatil! Tak obsluha mne rekla tak! Co by ste chtel? Vzdyt ste v Cechach! Tak jsem se vysral i na nejake kafe, i tech posranych 30 korun, poslal je do pice a sel pryc!
A kdyz to tady ctu, ty osiracky uniformovanych zoufalcu na Ukrajine, tak pak nevim, kdo jsou ti ridici tady! Kdyz za tech par korunek jezdi na Ukrajinu, jenom aby s tech chechtaku co nejvice usetril, tak chodi po tech nejlevnejsich parkovistich a pod.
Ja jezdim dle potreby osobakem, dodavkou a tahacem, jak celou Ukrajinu, tak Rusko i Kazachstan, kdyz potrebuju odpocinek tak se stavuju u normalnich hotelu, lepsi tridy, normalne ze vsim vsudy, kvalita ubytovani, stravovani, socialni zarizeni, parkoviste, a nestaram se! Cena noc 100 USD co neni moc! No! Jo! Ale to asi neni pro ty zoufalce co jezdi na Ukrajinu aby vydelal nejaky ten halir, a chodi na vselijake co nejlevnejsi parkoviste jenom aby co nejvice usetril. Radci tady bude vypisovat bludy, jenom se zviditelnit!
Kdysi na vychode byly tzv. "post GAI" dnes uz je to zridkavost. A milicajti zastavi auto jenom kdyz dle faktu ridic porusil predpisy silnicniho provozu. Stane se ze zastavi i na beznou kontrolu, ale to se jenom podiva na papiry a s pozdravem se rozlouci.
Kdyz si vemu tady Slovensko a CR, vidim stat ty policajti na kazdem rohu, celniky, s doplnenim kamer na kazdem rohu, tak muzu rict zlata Ukrajina a vychod celkove! Tam si clovek jezdi jak chce, kam chce a kdy chce!
A za 25 let co jezdim na vychode, tak si myslim ze nejsem zadny vyplaseny cucacek.