Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m

Zamčeno
balcin
BAN
Příspěvky: 1061
Registrován: stř bře 09, 2011 8:35 pm
Bydliště: Prerov

Příspěvek

Mariáne a který jsi ty,jak tam jíte ty chleby v těch dveřích?A nebo jsi byl za fotákem?Měl by ses nám vyfotit,at někteří víme jak vypadá Ruský dobrodruh a tatrovácký srdcař.Někteří tě vůbec neznáme,tak by to nebylo špatný tě vidět aspon na fotce. :wink:
pon úno 06, 2012 6:30 pm

Uživatelský avatar
Arktik
Příspěvky: 14060
Registrován: ned kvě 02, 2010 2:26 pm
Bydliště: Uzhgorod

Příspěvek

Tak ja nejsem az tak zajimavy clovek, tak se nepotrebuju zviditelnovat, i kdyz par fotek semnou tam je! Komu je potreba tak ten mne zna i bez fotek na foru! A ja si myslim, ze co mne lide znaji, tak seriozniho, solidniho cloveka! A to si myslim ze je plne dostacujici! Kdyz jsem nekomu nepomohl, tak jsem alespon neposkodil!
Takze si myslim ze se forum obejde i bez mych osobnich fotek! I kdyz ja osobne se pred nikym neskryvam, a ani se nemam proc stydet, slovem nechci a hotovo!
Tak se omlouvam!
pon úno 06, 2012 6:49 pm

Jirka Novák
Příspěvky: 5405
Registrován: pon dub 16, 2007 3:37 pm
Bydliště: Praha

Příspěvek

Myslím že je potřeba taky udělat evidenční kontrolu na STK na jméno kupujícího a to je důležité pro vystavení exportního čísla, které je na nového majitele. Platí se poplatek jako při běžném převodu.
Volvo FL 614.
pon úno 06, 2012 6:54 pm

Uživatelský avatar
Matúš Sabo
Zaklinač
Příspěvky: 2428
Registrován: úte úno 22, 2011 3:08 pm
Bydliště: Bystre n/T

Příspěvek

Artik, ako to mysliš tým postavením auta, že ho treba vedieť postaviť :?:
pon úno 06, 2012 6:58 pm

Uživatelský avatar
Arktik
Příspěvky: 14060
Registrován: ned kvě 02, 2010 2:26 pm
Bydliště: Uzhgorod

Příspěvek

Matus 815:

Tym myslim odstavenie auta vecer! Ako ho postavit, tak aby na motor nefukal priamy napor vetra!
pon úno 06, 2012 7:00 pm

Uživatelský avatar
Matúš Sabo
Zaklinač
Příspěvky: 2428
Registrován: úte úno 22, 2011 3:08 pm
Bydliště: Bystre n/T

Příspěvek

:idea: tak so o niečo mudrejší :wink:
pon úno 06, 2012 7:04 pm

Uživatelský avatar
Arktik
Příspěvky: 14060
Registrován: ned kvě 02, 2010 2:26 pm
Bydliště: Uzhgorod

Příspěvek

Ako hovorim. Vonku moze bit -35 ale ked je bezvetrie tak to neni nic strasneho! Najhorsie je ten vietor a hlavne kde mas okolo seba plane! Takze musis uvazovat aj nad odstavenim vozu, tak aby vietor nefukal na motor.
Ked ho nemas kam postavit tak, zeby ho chranili steny, alebo mury, tak auto postavis tak aby mu vietor fukal do zadku! Alebo po slovensky povedane do riti! Hlavne nie na motor!
pon úno 06, 2012 7:08 pm

koudy martin
Příspěvky: 41
Registrován: úte čer 21, 2011 10:52 pm
Bydliště: Opava

Příspěvek

Ono vypínat motor v -30 °C je celkem kravina a nezodpovědnost. V těchto mrazech stojí zato nechat motor běžet nonstop. Nemáš potom problémy se startem ( akumulátorům klesá kapacita, tuhý olej v motoru a převodovce ), přimrzne vzduch a dalších sto důvodů . Stejně jako tankovat takové sračky ( mlíko ). Když jedu do zimy, tak se na to připravím už doma a vezmu si sebou přípravky do nafty. Pokud dojdou, koupím další nebo si pomůžu kerosínem, petrolejem, benzínem přimíchaným do nafty. A psát pořád dokola, že DAFy, MANy atd. jsou sračky je taky blábol. Vždy záleží na přípravě auta ( výměna filtru vysoušeče, naftových filtrů, odkalení odlučovače vody-tzv. separu ) a řidiči jako takovém. Pokud tankuje to nejlevnější ( třeba i ze sudů a kanistrů od překupníku ), pak se není čemu divit. Jinak se zajdi zeptat třeba Šuly ( jsi z Kopřivnice ), proč nejezdí na TATRAch, když jsou tak super ( má RENAULTY a IVECO ). Ano, na určité druhy přeprav, např. pod bagr v terénu jsou TATRY bezkonkurenční. Ale tím to asi končí. A podívej čím jezdí dopravci třeba z tvého regionu do RUSka, KaZachstánu atd. Např. SDS Opava: DAF, RKL: VOLVO, TQM: IVECO, Martin Kolek: DAF, SCANIA, atd. To jsou desítky PVC aut a věř tomu, že nikdo z nich by už TATROU na východ nejel.
pon úno 06, 2012 7:50 pm

pele81
Příspěvky: 618
Registrován: pát říj 30, 2009 8:14 pm

Příspěvek

koudy martin

pekne si to tu popisal az sa mi to paci :clap: teraz sa sa to tu rozpise.
ale podla mna auto mas v takom stave ako sa on staras ked si lajdak tak sa to niekde odzrkadlit musi.viac sa ktomu vijadrovat nebudem uz si to spravil predomnou v niektorich veciach.
u nas je to podobne chlast je prednejsi krcma a ine ale pretesnit nabit baterky vymenit filtre spravit defekt to az potom gogol je prednejsi.aj na starom aute sa da jazdit na dlhe trasi a bez zavad.
Naposledy upravil(a) pele81 dne pon úno 06, 2012 8:12 pm, celkem upraveno 1 x.
pon úno 06, 2012 8:05 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 10887
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

koudy: to je marný...
BES - běs
pon úno 06, 2012 8:10 pm

koudy martin
Příspěvky: 41
Registrován: úte čer 21, 2011 10:52 pm
Bydliště: Opava

Příspěvek

Pavel Šebek
Já vím. Ale štvou mě takové kecy. Kdybych nevěděl, že tam opravdu jezdil, tak si budu myslet, že si dělá z lidi prdel A ti co na východě nebyli, mu to věří.
Na stranu druhou. Pokud se mi nelíbí žít v EU, tak se někam přestěhuji. Třeba do ............ A to je vlastně jedno. To je jako ty hospodské kecy, kde všichni ví, jak by řídili chod firmy, chod státu a možná i světa. Mnozí z nich ale nejsou schopni si uspořádat vlastní život.
pon úno 06, 2012 8:27 pm

Uživatelský avatar
Arktik
Příspěvky: 14060
Registrován: ned kvě 02, 2010 2:26 pm
Bydliště: Uzhgorod

Příspěvek

Koudy!

Tak to jsem ocekaval! Hlavne ty tvoje rady!!! Clovece! Tak se zeptej Sulu, kdyz uz si s nim takovej kamarad, kdo jsem! Tak ti rekne! Zrovna od takovej jak ty, ja potrebuju nejake rady!!!
Tak to jsem kurva dopadl!
Jeste abys ty mne tady vykladal kde ja tankuju s kanystru! Mne ten presun udeesky vyse na tolik penez co ty nevydelas za celej rok, a ty si myslis ze ja jsem odkazanej nato abych nekde tankoval jak ty, u prekupniku z kanystru!!!
No ty vole! Tak to je pecka!!!
I sedlakovi je jasny, ze kdyz jsem si ja bral sebou doprovodni vozidlo tak asi poprazdnu neslo. Takze napakovane veskeryma dilama, tak abych mohl resit libovolnou zalezitost ato okamzite s prihlednutim nato ze se jedna o vozidlo v zaruce!!! Nebo co ty si myslis ze se tady bavis z nejakym kokotem??? Takevejch jak ty vcetne Sulu ja uz potkal nezpocet! vzdyt se toho Sulu zeptej na kamarada s tatrou ktery mu pomohl kdyz mu klekla liazka na hranicich UA a RUS. On mne osobne zna roky!
A ze Sula ma Renaulty, tak kuli tomu ze Reanault mu vyrobil auta presne dle pozadavku tak aby mohl prepravovat tatry, takze dle tonaze. A ty jeho Renault-y jsou vyrobene ze specielnim slehcenym ramem a pod.
Na ten cesky velfobin se muzu tak akorat vysrat! Nakolik je to to same jako kdyz tankujes ukrajinskou naftu, ja bych rekl ze je lepsi natankovat primo ukrajinskou naftu, protoze je min problemu, nez vrazit do nadrze velfobin! To jses jasny ihned!
A fakt je ze PVC jak je videt je smejd! Co to je za auto, kdyz v zime nejezdi! A je jedno zda-li to je Daf nebo MAN a pod. Stojej, ridici umrzaji, odmrzavaji jim haxny a podobne!
Ty muzes nalit do nadrze co chces, kdys ten prostredek ti udela reakci slozek, tak muzes pojebat cely auto! Akorat u tatry i to jenom u klasicky tatry si umis pomoci, a to tim ze je jednoduchy palivovy system, a je kratky! Nepocitam auta ruske vyroby, oni jsou tak stavene taky tak. Jinak ten europsky smejd si muzes nechat tady na EU!
Ja i kdyz podle tebe jsem asi kokot, a sel jsem jak ty, jako lajdak, ale umim jenom rict to co uz jsem predem napsal, ze vse bylo predem nachystano, takze sla semnou technicka pomoc v pripade nouze, jinak jak jsem predem psal tak byly nachystany i auta pro pripadny odtah a dotah, takze si myslim ze takovy servis a pripravu si tady v cele CR malo kdo muze dovolit. Takze neni potreba se zase tady nejak zviditelnovat jenom proto ze nekdy byl v Kazachstanu. Ja uz ti rikal a utvrzovat te nebudu nakolik je to zbytecne. ale ja ten vychod podstatne vic krat procouval nez ty si najezdil dopredu!
A take jsem psal a opakuju, ze se nejedna o dopravu ani prepravu, ale se jedna o presun vozidla ktere je v platne zaruce, a tim padem vyzaduje i svuj spusob presunu, s nasledni kontrolou a pod.
Takze mne nevykladej jak ja mam presouvat auta! Nejsem Tatra Koprivnice, ze seru na svuj hotovy vyrobek!!! U mne kazda generalka, a kazdy zakaznik je muj chleba, tak si ho tak nejak musim vazit a tim padem mam i svuj osobni pristup! Ze mne chytla nafta, tak ja si myslim ze u mne se nic vazneho nestalo, jak jsem psal do 15-ti minut se jelo dal! A tebe potkat na vychode to by mne potesilo! tomu ver! Takove jak ty, ja mam rad!
pon úno 06, 2012 8:29 pm

Uživatelský avatar
Arktik
Příspěvky: 14060
Registrován: ned kvě 02, 2010 2:26 pm
Bydliště: Uzhgorod

Příspěvek

koudy:

Hlavne ze ty si ten nejschopnejsi!!! Jak ten zivot tady bezi, tak hold nejak je mne znamo, nakolik chci nebo ne, ziju tady! I kdyz muzes mne verit, kdyby zalezelo jenom na mne osobne, tak ja uz jsem davno v prdeli, se prohanim nekde v pici na Sibiri!
Ale mam tak nejak rodinu, mam decka, a s rodinou je to slozitejsi! Takze uz to tak nejak nejde jako v mladi, lehkovazne se otocit, prastit dverma a jit do prdele!
Ale si myslim ze rozhodne nemusim nic nikomu dokladovat, jak ziju svuj soukromy zivot, je jen moje osobni vec a kazdymu je do toho velky kokot. Obzvlast tebe! Kdyz budu takova svine, tak mne muzes verit ze te vymaknu jedna dve, ta CR neni az tak velka! Pak mne poznas osobne, a take spusob jednani!
Neni potreba provokovat, i kdyz vim ze vy dva jak ty tak Pavel Sebek mate tu original ceskou naturu, ale neboj umime si poradit ze vsim! Neni vse jenom u "arkticke zimy" jak to ted tady preferuji ve spravach!
Takze v klidu, kdyz mas nejake ty mindraky, tak do hospody, pripadne mne napis SZ a jedna dve to vyresime, kdyz uz jses tak namakany frajer! Ostrileny vychodem! :lol:
pon úno 06, 2012 8:39 pm

Uživatelský avatar
Pavel Šebek
intercool
Příspěvky: 10887
Registrován: ned říj 21, 2007 4:55 pm
Bydliště: Bystřice

Příspěvek

Ale jen takovej malinkatej paradox, ze zemí EU je všechno na hovno, nebo na kokot a na východě je to bezva...

Jenže potom produkt EU zachraňuje tu východní ukrainskou naftu...

Já používám tohle, občas...


Obrázek
BES - běs
pon úno 06, 2012 8:55 pm

koudy martin
Příspěvky: 41
Registrován: úte čer 21, 2011 10:52 pm
Bydliště: Opava

Příspěvek

Na tvůj osobní život seru. To je pouze tvoje věc. Doufám jenom, že to nemám brát jako vyhrožování. Já jenom reaguji na tvoje příspěvky. JSME NA FORU!!!!
pon úno 06, 2012 9:00 pm

Zamčeno

Zpět na „TATRA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů