Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m

TTNandy
Příspěvky: 880
Registrován: stř lis 09, 2011 8:39 pm
Bydliště: Dubí

Příspěvek

:D Zdar!
Tuhle práci dělám léta,už od vojny.Nejlepší je nemít vzadu nic,jen z ůček konzole,na nich světla a číslo dát na levý straně mezi ráma světlo.Jak u 148,tak klasických 815.U 815 jsme dávali číslo vedle tažnýho,i jeho osvětlení.Dempr,neboli jezevec 815 prodloužení nepotřebuje,S3 je ideál 15 až 20 cm širokej plech.Zástěrky udělat na háčky,ještě lepší je mít ze slabý pasovky a zavěsný na háčky,aby se před sypáním dali sundat.Stejně se ale prdel včetně čísel a světel zašpiní asfaltem.Proto je dobrý mít flašku s naftou nebo rozprašovač a ráno to celý poprášit aby to bylo mastný.Zrovna tak naftou je to nejlepší umejt.
U 148 S3 je potřeba ten plech aspon 20cm,páč přesah korby dozadu je malý,balená se tlačí na auto a navíc padá i před finišer,což je přůser :D Nejzlatější auto je na to 148 s1,zůzil jsem nárazníky na U šířky 80mm,zástěry na háčky a světla jsou předělaný na korbu.Takže stále čistý jak slovo boží!!! :D Ale s tím se zase musí umět do finišeru sklápět,aby nevypadla fůra naráz.
Na ty ůpravy,jako absenci nárazníku,číslo a lampy trochu jinde atd. jsme za komančů měli u silničních podniků vydaný vyjjímky.Jak je to v tom dnešním blázinci nevím,já si to vždycky tak nějak udělám aby to vypadalo pěkně a na ůrovni a seru na ně. :D Taky se mně napřiklad nestalo,za deset let, že by se mně někdo ptal kde mám na svý 148 S3 nárazník.A to ani na TK,ani policajti.Musí to bejt tak pěkný jako by to dělala fabrika :D :D :D
A ještě pozor na ty gumy koše finišeru!!!To se mi taky stala příhoda,že mi rozmačkali za šichtu 3 lampy finišerem na kterej jsem jezdil 5 let bez problémů.A nejen mně.Pak jsme zjistili že si ty kreténi při zimní opravě udělali ty gumy nový,a to z 5cm tlustý pasovky,a o 10cm vyšší,páč se jim to zdálo hezčí )))))))
Vejška na ,,příraz",koše a rolen bývá opravdu minimálně 70 až 80 cm.Co bude níž,bude zákonitě urváno a skončí na smetišti dějin!!!
TTN
stř bře 14, 2012 6:48 pm

Odpovědět

Zpět na „TATRA“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů