Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Garantrans s.r.o. přijme řidiče sk. C+E na VNITRO i MKD.

Příspěvek

Jsme stabilní společnost se zaměřením zejména na nadrozměrné přepravy. Jezdíme jak vnitrostátní, tak mezinárodní přepravy a někdy je více vnitrostátních a někdy zase více mezinárodních přeprav. Nemá to pevné pravidlo. Pobočky máme v Praze a Ostravě, kde je zázemí společnosti a parkování pro auta.

Osobní a férový přístup nabízíme i očekáváme, stejně jakou slušné jednání. Nabízíme stálou práci s pravidelným příjmem ve smluveném termínu. Mladý vozový park (tahače Volvo v nadstandardní výbavě). U nás máte možnost postoupit na větší, nadrozměrnou techniku a poznat tak zajímavosti této práce. Práci vám přidělí zkušení dispečeři s praxí a lidským přístupem.

Ohodnocení se u nás skládá ze mzdy + prémie + příplatky soboty, neděle, svátky, + diety + kapesné. Práce je to různorodá a občas i s víkendem. Nejde jezdit některé vzdálenější destinace bez víkendu. Jezdíme také dost v noci, podle toho, co nám umožní povolení pro nadrozměrnou dopravu. Řidič má přidělenou svou techniku a o tu pečuje a stará se. Nestřídáme. Jezdí se v jednom řidiči. Nezkušené řidiče s nadrozměrnou přepravu zaučíme a vyškolíme postupně.

Finanční ohodnocení závisí na druhu práce, kterou chcete vykonávat. Proto s Vámi rádi vše probereme po telefonu nebo osobně.
Zavolejte nám na číslo: 724 200 021

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@Garantrans

Obrázek

Obrázek
stř říj 25, 2023 8:16 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 35 hostů