Moderátoři: Olda, Globe, Pavel Bíteš, Pavel Šebek
Re: Citroen-pohodlí nade vše:-)
No to právě nevim, bo to nema budik Mám někde ELM 327 diaglostiku do OBD ale neska už sem si dal jedno, tak to nevyzkoušim
Klimu mam manual..
Tydle motory sou echt účinný tak se zahřívaj dlouho, ale abych ve 3° jel z Hatí a začlo to vlažně až ve Znojmě mi přide moc, to máš 10km do kopečka, fučelo a jak mě znáte tak 3,6l/100km sem nejel
Klimu mam manual..
Tydle motory sou echt účinný tak se zahřívaj dlouho, ale abych ve 3° jel z Hatí a začlo to vlažně až ve Znojmě mi přide moc, to máš 10km do kopečka, fučelo a jak mě znáte tak 3,6l/100km sem nejel
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
- Pavel Šebek
- intercool
Pavle Paráda, popřemejšlim..
Hele když ho ale dám do hadice k chladiču, tam než se dostane voda tak se mi to uvaří ne? To bych měl dat někde hned jak je bypass ne?
Hele když ho ale dám do hadice k chladiču, tam než se dostane voda tak se mi to uvaří ne? To bych měl dat někde hned jak je bypass ne?
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
- Pavel Šebek
- intercool
Já ho mám na Puntu v hadici u výstupu originál termostatu.
BES - běs
-
Kup si benzín.pojedes za deset topí to hned a nic nedochlazujes u Kauflandu.Nemenis vstriky.turbo.dpf a jiné píčoviny protože to tady není.A.jak sectes ty položky zjistíš že kdybys jezdil za 20 .vyjde to na stejnou
Tohle je ale pro značnou část populace nepochopitelná matematika. 30 tisíc v servisu nemá na 4,8 s tedeičkem žádnej vliv...
-
Jel jsem Kolobřeh k moři vlete.za 9 litrů jezdím limity žádné závody.650 km.letity V8 benzín .dva dny po mě dojel kamos ta samá štěká úplně.dojel za 7.jezdi poldlaha.bmw e91 320 d manuál.rozvody má vzadu.nic jiného jsem nepsluchal u piva jaké má skvělé auto a já šrot.Tyden zpět vola motor v oi.ci musí ven oprava 50 ...že to nedá a střelí to raději.taky tak udělal .ale 7 a 9 ke rozdíl nebe a dudy přece.
Jožo, s TDIčkem to pojedeš za 6,5l s nebudeš mu s benálem stačit ani tankovat na pumpě
Neska sem zjistil proc to netopi, nebyla voda Asi hlava bo nikde nic neteče
Kurňa to leju jak do Liazu, jak do PKW tak do LKW
Neska sem zjistil proc to netopi, nebyla voda Asi hlava bo nikde nic neteče
Kurňa to leju jak do Liazu, jak do PKW tak do LKW
- Pavel Šebek
- intercool
Na starých 2.2 HDi odchází těsnění, když se nemění kapalina.
BES - běs
7let 90000km Asi nasadim hořticu
Tak kapalina dolita, netopí, zarostlej chladič Voda de asi do motoru, tak sem tam fik nějakou srágoru a uvidime..
Auto teda topí, ale jen když to držim ve vysokejch otáčkách, jinak vlažný... Odvzdušněný to mám
Auto teda topí, ale jen když to držim ve vysokejch otáčkách, jinak vlažný... Odvzdušněný to mám
Kolik se ti toho ztrácí té chl.kap? Jinak netopí ti to na jedné straně víc a na druhé míň? (Samozřejmě při stejné teplotě nastavené pro obě strany..)
Hele jak kdy, půl roku nic, a najednou za 14dni litr
Auto nemá dvouzónu, netopi skoro vubec už, tak mam doma dusno
Auto nemá dvouzónu, netopi skoro vubec už, tak mam doma dusno
-
Logr z kávy turka..Už to začíná 9 let jezdíš za 3 mít anhanger teď tam nasypes kilo do remontu a nula k nule.Jak má známá týden zpět ovce 3 v ropě .spotřeby z říše snů a hlásí že má prasklou hlavu.
- M.Z.
- Kontaktovat uživatele:
Problém s topením, jsme teď řešili na Fiorinu 1,3jtd a pomohlo pročištění chladící soustavy.
R490
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW