Tak dneska jsem dělal zadara. Asi 10min. před fajrontem vyjíždím z Treunreut (taková prdel) a přes cestu se chce přebelhat nějaká stará babka. Kuba gentleman zastaví, aby si babča mohla v klidu přejít z parkoviště do hospody. Nakonec se ji to povedlo a mi náhle zvoní tf. Manželka hlásí, že doma nejde internet (kurva skandál) rozjíždím se a zaroveň jsem to zvednul. V tom jen tak mrknu doprava a z onoho parkoviště se na mě směje krásná blodýnka v policejním BMW. A hned tradá za mnou, to se ví. Jeli za mnou už dost dlouho, ale nebylo mě kde předjet. Tak jsem dobrovolně zastavil (asi bych jim s těma tunama neujel) na další BUSstelle a oni zaparkovali za mě.
Oba vytlemení jak piče, že se jim povedlo v takové prdeli chytit tak těžkého zločince, takže papíry, protokol, kilo v piči a bod k tomu.
Teď cely večer čumím do netu na Aliexpres a vybírám nejaké sluchátko do ucha. Budu jak James Bond
No hlavně že to celý den poslouchám v radiu, jaká je dneska velká akce na mobilisty a deset minut před fajrontem došlo i na mě.
Jinak se mi dneska povedlo nadčasově a elegantně vyřešit defekt, když jsem při nakládce zjistil, že mi z malé dírky, která tam byla asi po šutru, uniká vzduch. Ne moc, ale přece. Na základnu daleko, tak jsem do te díry zajebal asi centimetrový šroubek s jemným závitem a byl klid. Po tf jsem si domluvil rande se servisákem v Mnichově, kde jsem vykládal sůl. Vydrželo to v pohodě až tam (cca340km) vyložil jsem, dal si 45min. pauzu na oběd a kluk od nás to mezitím vyměnil. No pak se mi povedlo ještě přemluvit týpka v Taunreutu, aby mě jěště dneska naložil, at mám na pátek brzo fajront. Všechno tak fajně klapalo. A jedna chromá babka mi zkazila jinak krásný den... Příště ji radši sejmu