Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

AERO Sped s.r.o. přijme DISPONENTA/KU v MKD

Příspěvek

Jsme rodinná a certifikovaná firma se slušnou perspektivou, energií a profesionálním přístupem. Staň se i ty členem a tahounem našeho týmu v oboru náhradní letecké přepravy. Region práce: Zlínský kraj. Napajedla.
Vaší náplní práce bude každodenní komunikace a spolupráce se zahraničním partnerem, denní reporting, plánování střídání řidičů a zajišťování komunikace mezi řidičem a firmou, vyřizování a zpracování objednávek a organizování přeprav, nakládek a vykládek, aktivní dohled a kontrola aktuální situace u jednotlivých vozidel a následné předávání informací v rámci organizace. Kontrola nad realizací celého přepravního procesu, řešení problémů při přepravách, při nakládkách a vykládkách, zpracování příslušné každodenní administrativy.

Požadujeme profesionální přístup na své pozici, anglický jazyk na výborné úrovni slovem i písmem, další cizí jazyk výhodou, min. SŠ vzdělání. Praxe a všeobecné znalosti v dopravě a na obdobné pozici min. 1 rok podmínkou. Práce na PC (MS Office, internet, E-mail a další), organizační schopnosti a seberealizace, orientace na přesnost, cíl a výsledek, ŘP sk. B – aktivní řidič.
Nabízíme motivační mzdové ohodnocení, příspěvky na PHM, sportovní aktivity. Možnost dalšího vzdělávání a profesního rozvoje – školení, vzdělávací kurzy. Pracovní smlouva na dobu NEURČITOU. Notebook, mobilní telefon a neomezený telefonní tarif v rámci firmy.

Veškeré informace na čísle: 770 114 055
Pošlete nám svůj životopis na: manaskova@aerosped.cz

Detailní nabídku práce najdete na Truckjobsu: https://1url.cz/@Aerosped.dispecer

Obrázek
úte lis 28, 2023 7:58 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů