Pravidla chování na Truck-Forum.cz! PRAVIDLA AKTUALIZOVÁNA DNE 9.2.2011. KAŽDÝ UŽIVATEL JE POVINEN SE S NIMI SEZNÁMIT. Používáním Truck-Forum.cz potrvzujete, že s pravidly souhlasíte!

Moderátoři: martin_100, Olda

Zamčeno
david
Hlavní admin
Příspěvky: 5752
Registrován: úte úno 28, 2006 8:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Vkládání obrázků a jejich velikost

Příspěvek

1. Varianta: Nejrychlejší způsob vkládání obrázků: Dole pod okýnkem, kde píšete text příspěvku je odkaz Add image to post. Klikněte na to, najděte tlačítkem Procházet obrázek v počítači, který chcete nahrát. Poté případně (není to ale nutné) přidejte do kolonky Image description nějaký text popisující obrázek a stiskněte UPLOAD IT. Obrázek (lépe řečeno jeho zmenšený náhled) se automaticky vloží do příspěvku.

Dodatek: Pokud budete vkládat více obrázků, prosím snažte se je dávat vedle sebe s jednou mezerou a nikoliv pod sebe. Tzn. že jednotlivé kódy uspořádáte tak, aby byly vedle sebe stejně tak jak text:
Obrázek ...(první tři kódy jsou správně vedle sebe, čtvrtý kód=čtvrtý obrázek by byl umístěn pod ostatními, jelikož je o 2 řádky níže, přitom by měl být za ostatními kódy, jen s 1 mezerou).






2. Varianta: Klikni na adresu http://www.imageshack.us.

Klikni na Procházet (Browse...)- najdi obrázek v tvém compu -
( do velikosti 1,5 MB ) --
až vložíš z kompu obrázek klikni na: Host it! (Upload).

Po nahrání sem zkopíruj celý kód v řádku označeném jako Thumbnail for forums (1)

Výsledek bude vypadat třeba takto:Obrázek


Nebo použijte jiné stránky na hosting obrázků s podobným postupem vkládání, např.: http://www.imagehosting.com. Může se stát, že v "dlouhodobém" horizontu z těchto hostingů obrázky zmizí. Proto, pokud ste zaregistrovaní, doporučuji využívat služby jako např. www.rajce.net , či www.flickr.com apod. Tam máte jistotu, že obrázky nezmizí ani za pár let.
Naposledy upravil(a) david dne čtv říj 06, 2011 9:21 pm, celkem upraveno 8 x.
úte bře 21, 2006 12:21 am

david
Hlavní admin
Příspěvky: 5752
Registrován: úte úno 28, 2006 8:41 am
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

Prosím všechy diskutující aby před vložením obrázku do svého příspěvku zkontrolovali jeho rozměry, případně je včas upravili.:idea:
Šířka nesmí nepřesahovat 800pixelů roztahuje to pak stránku a znepříjemňuje se čtení neustálým vodorovným rolováním :wink:

Když vkládáte obrázek větší než 800x600 tak dávejte pouze náhledy :!: :!:

tady názorně :twisted:
Imageshack- ten druhej řádek(je modrej) zkopírovat do příspěvku

Obrázek

a výsledek je takhle :idea: :idea: jednoduchý né :lol:

Obrázek
čtv lis 02, 2006 11:54 am

tatracyber
Medvěd
Příspěvky: 3182
Registrován: čtv bře 09, 2006 4:27 pm
Bydliště: Reichenberg

POZOR

Příspěvek

Přátelé.
Pokud vkládáte do příspěvku obrázky ve větším množství tak:

1) Vkládejte buďto náhledové obrázky, nebo obrázky v rozlišení max 800x600. Ale NEKOMBINUJTE náhledy s většími obrázky, neboť to vypadá otřesně a špatně a pracně se to přerovnává.

2) Odkazy na náhledové obrázky oddělujte JEDNÍM STISKEM MEZERNÍKU a ne enterem. Mezera mezi odkazy zajistí, že se obrázku budou zarovnávat jako text, tedy na šíři monitoru. Enter z toho udělá nesmyslně dlouhý sloupec.

3) Obrázky ve velikosti do 800x600 vkládejte raději v menším množství, aby nezabíraly tolik místa. Odkazy na ně oddělujte mezerou nebo Enterem.

4) Jakmile napíšete příspěvek a dáte do něj obrázky, tak nejprve klikněte na tlačítko NÁHLED a ujistěte se ,že vámi napsaný příspěvek má inteligentní vzhled a obrázky jsou srovnány.

Doufáme, že toto pravidlo bude dodržováno a že jej konečně pochopí i ti, kterým vkládání obrázků stále dělá problémy i přes několikáté upozornění.

Děkujeme za pochopení, ušetříte nám tím spoustu práce.


Obrázek
Už tu nejsem, už mě s fórem neotravujte.
pon říj 19, 2009 6:44 pm

Zamčeno

Zpět na „Pravidla Truck-Forum.cz“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů