Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Chomuťák
Vložení kodu do rádia
Chtěl jsem se zeptat,zda někdo neví jak se vkládá kod do rádia.Je to Magnum 440.r.v. 98. Díky za odpovědˇ.
Nevím jestli to je u různých značek stejné. Já točím kolečkem na ovládání hlasitosti, tím se mění jednotlivá čísla a když je číslo správné potvrdím to stisknutím stejného knoflíku. Po potvrzení posledního z jednotlivých znaků se rádio samo spustí.
"Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest" učitel národů Jan Amos Komenský
-
- Hlavní admin
- Kontaktovat uživatele:
Kdo se moc ptá, málo googluje:-)
Vygoogloval jsem toto, týká se to tedy osobních fordů, ale myslím, že podobný postup byl i u mé bývalé felicie s blaupunktem:
Popis vložení kódu:
Pokud se po zapnutí rádia na displeji objeví „CODE“ , je nutno vložit kód, k vložení se používají tlačítka předvolby stanic,
• stiskněte opakovaně tlačítko 1, dokud se na displeji neukáže první správná číslice kódu.
• poté pokračujte obdobně s tlačítky předvolby 2, 3 a 4 pro vložení zbývajících číslic, dokud se na displeji neukáže správně celý kód.
• stisknutím tlačítka předvolby 5 vložíte kód do paměti, rádio se uvede do provozu
Upozornění:
Rádia umožňují až deset neplatných pokusů vložení kódu, v případě neplatného pokusu se na displeji objeví znovu nápis „CODE“, objeví-li se nápis „WAIT 30“ můžete pokus o vložení kódu za půl hodiny zopakovat…pokud se objeví „LOCKED“tak se vám podařilo jednotku natrvalo zneprovoznit…
Tak zkus tento postup a uvidíš...
Vygoogloval jsem toto, týká se to tedy osobních fordů, ale myslím, že podobný postup byl i u mé bývalé felicie s blaupunktem:
Popis vložení kódu:
Pokud se po zapnutí rádia na displeji objeví „CODE“ , je nutno vložit kód, k vložení se používají tlačítka předvolby stanic,
• stiskněte opakovaně tlačítko 1, dokud se na displeji neukáže první správná číslice kódu.
• poté pokračujte obdobně s tlačítky předvolby 2, 3 a 4 pro vložení zbývajících číslic, dokud se na displeji neukáže správně celý kód.
• stisknutím tlačítka předvolby 5 vložíte kód do paměti, rádio se uvede do provozu
Upozornění:
Rádia umožňují až deset neplatných pokusů vložení kódu, v případě neplatného pokusu se na displeji objeví znovu nápis „CODE“, objeví-li se nápis „WAIT 30“ můžete pokus o vložení kódu za půl hodiny zopakovat…pokud se objeví „LOCKED“tak se vám podařilo jednotku natrvalo zneprovoznit…
Tak zkus tento postup a uvidíš...
-
Záleží na typu rádia, už jsem to volil i tak, že jsem pomalu otáčel knoflíkem hlasitosti doprava, místo čárky skákaly číslice, a jiným tlačítkem jsem to potvrzoval. Nebo jsem navolil 1. číslici počkal, až se rozbliká 2. čárka a opakoval postup. Po poslední číslici jsem to něčím potvrdil. Ale za svou kariéru jsem vystřídal 7 vozů, mám v tom trochu chaos...
Lesu zmar!
-
Zdravím , neporadí někdo slušný servis v okolí Zlína či na moravě kde by se byli schopní podívat na rádio Blaupunkt na 24V? Já vím že každý řekne kup si nové ale to zas nedám dohromady s ovládáním pod volantem.... A nebo šlo vy i 12V nějak přiklonovat aby fungovalo? Jako natáhnout 12v místo 24v chápu, ale fungovalo by obládání pod volantem?