Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, Frenky, cuisine
Na 99,9% je to fotomontáž. Ale fakt špičková, klobouk dolů. Objevil jsem na tom obrázku menší nedostatek, který tu teorii o fotomontáži potvrzuje - je to na tom druhém obrázku: zadní hrana kabiny ve spodní části trochu "uhýbá" směrem od komína k blinkru. Snad mě pánové chápete, jak to myslím - mrkněte na to.
Každopádně si myslím, že taková mystifikace do seriózní publikace nepatří. Pokud to ovšem nakonec není skutečné vozidlo... (o kterém doteď nikdo nevěděl a ke kterému nejsou v knize uvedena žádná bližší fakta?)
Takže, kdo v tom má prsty ať se přizná, jinak nechci vidět ty fámy, které budou o tomto autě kolovat třeba za dvacet let.
Každopádně si myslím, že taková mystifikace do seriózní publikace nepatří. Pokud to ovšem nakonec není skutečné vozidlo... (o kterém doteď nikdo nevěděl a ke kterému nejsou v knize uvedena žádná bližší fakta?)
Takže, kdo v tom má prsty ať se přizná, jinak nechci vidět ty fámy, které budou o tomto autě kolovat třeba za dvacet let.
!LIAZ 4life!
- Samer
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, do seriozní publikace mystifikace nepatří. Tohle ale není mystifikace. Je to opravdu skutečné auto a je dobře uschované v soukromé sbírce. Před měsícem jsem si ho byl prohlédnout a můžu odpřísáhnout, že je to patnáct tun skutečného železa (a hliníku).
O původu vozidla snad časem promluví současný majitel vozu, nepřísluší mi o tom něco zmiňovat za něj.
O původu vozidla snad časem promluví současný majitel vozu, nepřísluší mi o tom něco zmiňovat za něj.
Stara Liazka rezavi. Stara laska nikoli.
-
Zatím ještě nelze zveřejnit úplně kompletní rodokmen auta. Nicméně fotky nejsou fotomontáž - mé čestné slovo , je to reálné auto, řemeslně velmi profesionálně provedené. Soukromý majitel ho v současné době připravuje na práci, takže se za nějaký čas určitě začne objevovat na silnici, ale zatím opravdu nelze víc pouštět do světa. Vydržte!
-