Re: Francie - kompletní předpisy, pravidla
Má jí ze stránky jako ATW. Paříž v zóně je, ale dá se očekávat, že průmyslové zóny budou mimo emisní zónu.
.
Naposledy upravil(a) 153 dne pon črc 25, 2022 1:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Dík za info. Ty nezklameš. Zítra zavolám technikovi ať se starají. Další blbost za oknem. Už tam je Rakouská, Německá tak tam vecpu ještě Francouzskou. Už teď jsme olepení jak cirkus Humberto.
Až zítra budeš cvičit technika, tak ať ti porovná ceny. Zatím co ATW ti dával odkaz přímo na frantíky. Tak 153 ti dal odkaz na Green-Zones. To je zprostředkovatel, který ti za přirážku tu známku opatří. Na druhou stranu od Green-Zones byla moc pěkná sopka do mobilu, kde ty zóny byly vyznačené.
Cvičit ani to nemám v úmyslu. Já toto slyším poprvé, tak nahodím téma ať zjistí co a jak a když tak ať to zajistí a klukům a mě dodá. Než pak někde platit, tak toto je fajn info a kdyby to nenačal wckr tak žiju v nevědomosti.
.
Naposledy upravil(a) 153 dne pon črc 25, 2022 1:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Didi: Cvičením jsem myslel zadávat úkoly. Ne nějak šikanovat.
153: Ano mas pravdu. I když translator v kompu už dnes vyřeší takřka jakýkoliv překladatelský problém.
153: Ano mas pravdu. I když translator v kompu už dnes vyřeší takřka jakýkoliv překladatelský problém.
- ATW service
- Kontaktovat uživatele:
Tak plaketu jsem si v neděli pro jistotu objednal, třeba se ještě bude někdy hodit... Za 4,51€ i s poštou to je zadarmo... Hned v 5h pondělí ráno přišla faktura s informací, že se jí lze prokazovat, než dorazí poštou originál nálepka...
Jinak průlet ok, neviděl jsem cestou jediný radar a ani jednoho "Krišota"... Díky za postřehy...
Jinak průlet ok, neviděl jsem cestou jediný radar a ani jednoho "Krišota"... Díky za postřehy...