Ahoj
potreboval bych poradit..
mam zacit jezdit do Madarks,a cca 3-4za měsíc..
někde hned kousek za hranice ze Slovenskem.. Někde mezi Mosonmagyovar až Gyor.. Musim mit vubec myto? pripadne da se zaplaatit na hranici ci nikoli? dekuji za info
Myto v Madarsku?
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo
daf xf euro6 510 - navěs + vlek panav 25.25m - bývavalo
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo
Re: Myto v Madarsku?
Na Rajce si koupíš trasu kterou pojedeš. Záleží na tom zda už máš i nakládku zpět. Pokud ano tak si ji koupíš i na přejezd a cestu zpět. Hlavně presne a podrobně popsanou. Pokud nevíš budeš si dal po pumpách dokupovat trasu dál. Na automatech je to podobný jako u D Tollkolekt. Jinak trasa je platná od dne zadání do druhého dne do půlnoci. Jinak existuje i krabička na automatické placení H mýta. Pokud tam máš jezdit tak by měl majitel sám automaticky vše zařídit
-
Vycerpavajici odpoved od Mickl.jen dodam da se to pres internet zaplatit aj.jednoduche akce jako Rajka -REDISZ nam tak plati.davej si pozor a presne zadej tu trasu.ne od oka.okruh budapesti se myslim neplati,myslim M0,ale tyket mit musis.krabicka je samozrejme nejlepsi a neresis,jen ji musis zapnout,ne kazdy tak udela a jede s vypnutou pak plati miliony Huf.
Já tam mám právě jezdit pravidelně cca 3-4 měsíčně.. na stejném míste složím naložím a jedu zpět.. já jsem práve sam majitel(bohužel) i ridič tak zjištuji..MOC díky za reakce kluci
ridic profesional osvč
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo
iveco eurocargo 75e15 -
daf lf 45
man 8.163
iveco eurocargo
jestli máš pevně naplánováno tak si to můžeš objednat a zaplatit přes internet. Jinak krabka stávala 200€ nevratná záloha
-
Tech krabic je vice druhu.na prechodu A -H,ji maji za 120e cca.pokud budes jezdit nejake stabilky to je v klidu.oprus je jezdit jak my,nekam jinam, navic je problem jakakoliv objizdka,protoze ty to nemas zaplacene.ten usek.mame jedu jednotku prenosnou,to je ok.
-
Jde ta krabička koupit i na Rajce? Popř. co vše k tomu potřebuju?
-
Ja myslim ze ji tam koupis.zpocatku byl problem jak to Hu go vzniklo,bylo malo tech jednotek,ted uz snad budou.ja to sice nekupoval,jezdim bud na tikety nebo tu prenosnou.vsak tam se poptas.vyhoda je ze ten automat na tikety mluvi i cesky,takze kaine problem,jen je treba zadat trasu dukladne.
Kup si jednotku, každá projetá brána bez zaplacení je 500e. Máš to v klidu a budeš mít i větší přehled. Pokud tu práci máš stabilně je to fajn, ale může se stát, že pojedeš jinam chytne tě ten jejich radar a je to v řiti. Navíc takhle si sjedeš z trasy skrz parkování nebo k obchodu a je to bez problémů.
-
Já tu jednotku mám, jen mě to zajímalo
-
Jak ji mas tak bud rad.ne kazdy ji ma.a jezdi na ty tickety.hlavne si ji pokazde zapni a dej do zapalovace,znam takove co nesvedou ani tento ukon a pak tady vypisuji ze madar je nej.debil na svete..
Cau chlapi, chtel bych se zeptat jestli jste vy co mate mytnou jednotku HU-Go nezaznamenali tento tyden vetsi vypadek. Ja jsem ve stredu stal u firmy skoro cely den (nastesti) a cca 12h mi jednotka blikala dvakrat. Tzn. preruseni komunikace nebo tak neco. V Madarsku ji mam zaplou porad, skleroza je svine a flastry jsou za to pekne... Vecer jsem ji vypnul uplne, rano zkusil znova a jede v pohode. Jen me zarazilo, ze tolik hodin nesla. Nekdo mi rikal, ze mohl byt problem i v tom velkem vetru co byl.... samozrejme jsem behem toho dne opakoval nekolikrat postup - rozdelat, vytahnout baterku, simku a vse slozit zpet. Nepomohlo nic. Az vcera rano normalne po pripojeni do site nabehla
-
Nazdar ludia nevie niekto kde sa da aktualne kupit HU obu jednotka ? A to cez Maďarsko chodim skoro kazdy tyzden .Diky
Scania R450