No co naděláš, můžou si za to sami, pak tam polezem šici jak kokoti.. Dělám to taky, i v obci se rozjedu pokud je protikopec.
Bráchu brali tak půl roku z5 někde na Brenneru, si ho předjeli a stáhli.. Brácha jim řek, že potřeboval trochu švung a cajt skákal jak sviňa Myslím že ho pustili bez pokuty, po kontrole
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Já tam jezdím 60 vždy.mysleno kassel.co je za mnou mám úplně v piči já tam tu značku nedal.a zde jedu nahoru 49 mi je úplně jedno.Oni chcou mít asfalt zničeny do roku, koleje,a znovu kopat.je to typické Německo v těchto úvahách.a tu pohádku o Polákovy co to pustil v Polsku z kopce 106 kmh a za dva týdny v Itálii mu buzik v gumakach dál za to 6000 e??není to překlep,dá se to nekde dohledat na polském 40.ton net.
to romus145: Němci byli a snad i jsou rozumní. Ti rozumí tachografům víc, než si někteří z nás myslí. Mě jednou řekl, tady jsi jel po čechách, to mi je jedno kolik jsi tam jel, tady jsi vjel do Německa a tady jsi nejel 60 ale 70-80km/hod a za to zaplatíš.