Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

TRANSCO BOHEMIA, s.r.o. přijme řidiče sk. C nebo C+E.

Příspěvek

Přijmeme řidiče na mezinárodní přepravu. Jezíme od pondělí do pátku, víkendy jsou volné. Čistý měsíční příjem cca 46 000 – 60 000 Kč na účet, žádné obálky a podobně. U nás se nejedná o turnusovou práci (v případě zájmu o turnus je ale možné o tomto jednat). Práce je vhodná zejména pro řidiče z Děčína, Ústí nad Labem nebo České Lípy a okolí. Ochota udělat si časem (nikoli před nástupem nebo ihned po něm) kurz základní ADR – pro přepravu nebezpečných věcí, který hradí společnost Transco Bohemia.

Dále hledáme kolegu nebo kolegyni na mezinárodní dopravu plachtovými návěsy 13,6m nebo solo vůz (sk. C, 18 t). Mzda 24 000 - 30 000 Kč hrubého, plus diety vč. kapesného 53–59 EUR denně. Letní a vánoční odměny (500 EUR), celkem tedy 1000 EUR odměn max. Pevně a na stálo přidělený vůz i návěs, DAF XF 106 Super Space Cab EURO 6/ DAF XG+ 480 / DAF CF 290, nezávislé klimatizace atd.

Jsme středně velká společnost (25x LKW) působící na trhu přes 27 let. Vážíme si našich kolegů a podle toho se snažíme s nimi komunikovat a chovat se ke všem tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám. Slušné jednání je pro nás základem. Striktně dodržujeme a vyžadujeme dodržování normy 561/2006.

Co vám dále nabízíme: Pojištění odpovědnosti (firemní "pojistka na blbost") včetně chyby nakládky a vykládky atd. Minimum práce v noci, 8-10 000 km měsíční nájezd. Osobní a lidský přístup dispečerky. Veškeré příjmy na výplatní pásce. Letní a vánoční odměny, volno přes vánoční svátky, min. 14 dní letní dovolené, vánoční večírky plně hrazené zaměstnavatelem. Pevně přidělené vozidlo a návěs – žádné střídání aut atd. Vozy vždy s max. velikostí kabiny, nadstandardně vybavené. Dodržování veškerých právních norem samozřejmostí a je vyžadováno i od řidičů. Průběžné zálohy na cestu. Zajištěné kvalitní pracovní oblečení a obuv hrazené společností. Platíme právní pojištění D.A.S., lékařské prohlídky, dopravně psychologické vyšetření a pojištění odpovědnosti za škody jako zaměstnanecký benefit.

Zavolejte nám na číslo: 602 595 201

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... c-nebo-c-e
Obrázek
pát úno 17, 2023 10:53 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů