Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Nabízíme pravidelné turnusy 22 + 12, které jsou vhodné pro řidiče samotáře, ale také pro dvojice.

Příspěvek

Jsme J.M.I.T. a.s., rodinná firma s více než 30letou historií. Kromě klasických MKD přeprav se již 19. rokem věnujeme také náhradní letecké přepravě. Flotila 18 speciálně vybavených tahačů je určena právě pro tyto přepravy, kdy se často přepřahají naložené návěsy, které jsou naloženy leteckým cargem, nebo zbožím s vysokou hodnotou.

Do našeho týmu hledáme řidiče C+E právě pro tento typ přeprav, a proto požadujeme praxi v MKD alespoň 1 rok. Hledáme jednotlivce, ale také dvojice. Průkaz ADR je nutný, školení možné dodělat po prvním turnusu. Praxe vítána, nicméně začátečníky zaučíme. Nabízíme pravidelné turnusy - 3 týdny práce a 12 dní volna - dobře plánovatelné na měsíce dopředu. Volno je možné zkrátit a zvýšit tak výdělek až o 10 000 Kč.

Nástup na turnus je vždy v pondělí v 7:00 v sídle společnosti v Hlubočkách u Olomouce. Přeprava na místo střídání je zajištěna firemními mikrobusy - tj,. do Prahy, Frankfurtu, nebo Lucemburska. Diety ve výši 56 EUR/den jsou vypláceny ihned po návratu z turnusu. Mzda ve výši 25.000 Kč brutto je vyplácena vždy 14. den v měsíci. Vozidla jsou tahače DAF SuperSpaceCab v plné výbavě. Pro lepší komunikaci je k dispozici firemní telefon a GPS sledovací a komunikační zařízení. Vozila jsou vybavena mýtnými jednotkami pro celou Evropu a tankovacími kartami. Před cestou řidiči vždy dostanou finanční zálohu, proti které jsou po návratu vypláceny diety.

Zavolejte nám na číslo: 606 725 372

Fotografie je ilustrační

Detailní inzerát najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... manzelske-
Obrázek
pon úno 20, 2023 2:00 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů