Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

AGF Food Logistics a.s. přijme řidiče nákladní dopravy sk. C, Brno – Modřice.

Příspěvek

Zabýváme se dopravou potravin. Hledáme pro své depo v Brně Modřicích vhodného kandidáta na pozici řidič nákladní dopravy sk. C. Praxe není na této pozici nezbytná. Každý den se budete vracet zpět na depo, případně parkujete vozidlo v místě bydliště. Každý den budete spát doma. Aktuálně obnovovaný vozový park spojený s dobrým servisním zázemím. Zázemí stabilní společnosti s dlouhodobou jistotou zaměstnání. Pracovní smlouva po zapracování na dobu neurčitou.
Nabízíme celkovou hrubou mzdu 35 000 až 37 000 Kč + cestovné. Náborový příspěvek 20 000 Kč. Pololetní a roční odměny. Odměny při pracovních výročích a odchodu do starobního důchodu. Kompenzace za profesní průkaz a kartu do digitálního tachografu.

Mezi naše bonusy patří: Příspěvek zaměstnavatele na Penzijní pojištění. 1 týden dovolené navíc (celkem 25 dní dovolené). Benefitní program pro zaměstnance „Benefit plus“. Výhodné ceny za péči v lékařských zařízeních Future Life. Zákaznická karta do řetězce velkoobchodu Makro Cash & Carry. Palivová karta na tankování v síti čerpacích stanic MOL se slevou 1 Kč / litr paliva. Sleva na nákup nového osobního vozu Škoda a KIA nebo možnost operativního leasingu. Zaměstnanecký balíček (složen z masných a uzenářských výrobků) dvakrát měsíčně.

Veškeré informace Vám poskytneme na čísle: 702 247 086
ZAVOLEJTE NÁM.

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... rice-sk-c-

Obrázek
úte bře 28, 2023 6:50 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů