Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Práce pro řidiče autobusu a trolejbusu- Jihlavsko.

Příspěvek

DOPRAVNÍ PODNIK MĚSTA JIHLAVY přijme řidiče a řidičky autobusu a trolejbusu. Místo výkonu práce v Jihlavě a přilehlých obcích, kam zajíždí vozidla MHD.
Požadujeme řidičské oprávnění skupiny "B" a "C", skupina "D" a praxe v oboru jsou výhodou; časovou flexibilitu, zodpovědnost a spolehlivost; trestní bezúhonnost. Nabízíme finanční podporu rozšíření řidičského oprávnění ze skupiny "B" a "C" na skupinu "D". Jistota dlouhodobého zaměstnání a pracovní poměr na dobu neurčitou. Rozpis směn na 14 dnů dopředu.

Nabízíme skvělé pracovní prostředí s moderním vozovým parkem a vlastním servisním zázemím. Celková měsíční hrubá mzda po zapracování přes 40 000 Kč – jasná struktura mzdy. Náborový příspěvek 30.000 Kč pro řidiče skupiny "D" bez praxe, pro aktivní řidiče skupiny "D" s praxí příspěvek 50.000 Kč. 25 dní dovolené. Příspěvek na penzijní pojištění 1.100 Kč měsíčně. Po uplynutí zkušební doby možnost zajištění podnájmu bytu v Jihlavě i pro rodinné příslušníky. Mezi naše benefity patří odměny při pracovních výročích a odchodu do důchodu, stabilizační odměny. Příspěvek na pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu. Výhodné mobilní tarify i pro rodinné příslušníky. Závodní stravování v jídelně nebo poskytování stravenek. Zvýhodněné jízdné MHD v Jihlavě pro zaměstnance a rodinné příslušníky. Možnost využití podnikových rekreačních zařízení za výhodné ceny.

Zavolejte nám na číslo: 567 301 321

Detailní nabídku najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... idicka-mhd
Obrázek
stř črc 19, 2023 9:31 am

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů