Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
TATRA PHOENIX 4X4
"..né ve vězení jsem nebyl,já to dostal podmíněně skrz traktor....."
TATRA PHOENIX
Re: EXPEDIČNÍ VŮZ
Když se potíš u polívky - jsi zdravý.
Když se potíš u acylpyrinu - jsi nemocný.
Když se potíš u sexu - jsi starý.
Když se potíš u práce - jsi blbý
Když se potíš u acylpyrinu - jsi nemocný.
Když se potíš u sexu - jsi starý.
Když se potíš u práce - jsi blbý
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
TATRA PHOENIX
Koukám, že Tatra kolem světa se řeší tady, tak se zeptám??? Není ta expediční Tatra na 4x4 vratká??? Když koukám na ta videa, buď na FC nebo YT, se mi zdá, že se pěkně houpe ze strany na stranu. Nebyla by lepší nějaká 6x6????
Jeho poslední slova byla. To stihneš.
- martin440
- rumová víla
určitě byla, ale je to otázka váhy a financí,,, a větší náklady 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
https://slobodnyvysielac.sk/relacie/hodina-vlka/
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Tatra na videu je hodně vysoká a má příliš velkou váhu na střeše. Uvnitř pak máte spoustu místa, ale špatně se s ním jezdí.
Můj Diamoil je vysoký jen 3,35 m a sovětská karoserie je velmi lehká, nekýve se, i když je to jen 4x4.
Vzduchem chlazené pozdravy
Felix
P.S: Vysoká hmotnost V12 vyvažuje i Diamoil!

Hallo,
der Tatra in dem Video ist sehr hoch und hat zu viel Gewicht auf dem Dach. Dann hat man zwar drinnen viel Platz aber es fährt sich nicht gut.
Mein Diamoil ist nur 3,35 m hoch und der Sowjetische Aufbau ist sehr leicht, der schwankt nicht, auch wenn es nur ein 4x4 ist.
Luftgekühlte Grüße
Felix
P.S: Das hohe Gewicht von dem V12 balanciert den Diamoil zusätzlich!

Tatra na videu je hodně vysoká a má příliš velkou váhu na střeše. Uvnitř pak máte spoustu místa, ale špatně se s ním jezdí.
Můj Diamoil je vysoký jen 3,35 m a sovětská karoserie je velmi lehká, nekýve se, i když je to jen 4x4.
Felix
P.S: Vysoká hmotnost V12 vyvažuje i Diamoil!

Hallo,
der Tatra in dem Video ist sehr hoch und hat zu viel Gewicht auf dem Dach. Dann hat man zwar drinnen viel Platz aber es fährt sich nicht gut.
Mein Diamoil ist nur 3,35 m hoch und der Sowjetische Aufbau ist sehr leicht, der schwankt nicht, auch wenn es nur ein 4x4 ist.
Luftgekühlte Grüße
Felix
P.S: Das hohe Gewicht von dem V12 balanciert den Diamoil zusätzlich!

-
Ano! Ale hlavně 6x6 obecně hůř zatáčí protože zadní dvou nápravy tlačí auto rovně ! 4x4 je v této a podobných situacích obratnejsi lehčí a méně odporu v převodech ! To houpání způsobuje hlavně velký převis cili velká páka při náklonu v terénu a v zatáčkách na silnicích na vzduchový měchy !!
-
Ono je to spíše moc dlouhým převisem !!!Felix píše: ↑pát lis 08, 2024 7:50 pmAhoj,
Felix
P.S: Vysoká hmotnost V12 vyvažuje i Diamoil!![]()
![]()
![]()
Hallo,
Luftgekühlte Grüße
Felix
P.S: Das hohe Gewicht von dem V12 balanciert den Diamoil zusätzlich!![]()
![]()
![]()