Pokec na veškerá témata, včetně ne-truckerských debat (Vaření, muzika, zážitky z cest, fotky....)

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-, cuisine, Chomuťák, Pavel Bíteš, mili, Pavel Šebek

Odpovědět
sof

Re: Kuriozity, bouračky, apod. (II.)

Příspěvek

Naposledy upravil(a) sof dne stř srp 21, 2024 2:51 am, celkem upraveno 1 x.
úte črc 09, 2024 8:58 pm

Prouza88

Příspěvek

Nevim jestli profika nechaj, plno lidí co se s tym léčí ale papíry má..

Ale k tomu kolabování.. ono je to vychánstvím firem, dispečerů a majitelů aut.. musiš, musí se, musíme a eště točku, eště tejden, eště turnus.. a jestli ti je zle jim je buřt.. setkal sem se tym clekem často. U Rakouské spedice :idea:

A svym způsobem si za to mužem sami, já bych taky nepřežil kdybych eště tu jednu točku nezvládl, nebo aspoň dojet dom( jožo co koleno? :D ).. No a pak sou taky vychcánci mezi nama co maj furt záda že.. Oni to pak dispečeři maj otupěný a když ti něco je, myslí si svoje :doh:

No, stává se to.. stačí blbej tunel, světla a...
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
úte črc 09, 2024 9:08 pm

DriverBrno

Příspěvek

už jen taková blbost, že přispěješ soferovi v těchto vedrech na nocleh v penzionu, to přece firmu nemůže zruinovat, a šoferovi se hned veselejší otročí...a výkon bude bez kolapsu. Kdybych byl zkušený šofér o kterého se firmy budou přetahovat, tak bych si to dál do podmínky, nechci v penězích vyšší diety, ale donesu doklad o ubytování, tehdy kdy uznám za vhodné, že se potřebují natáhnout, a ne spát v boudě jak zpocenej smradlavej pes.
Naposledy upravil(a) DriverBrno dne úte črc 09, 2024 9:18 pm, celkem upraveno 1 x.
úte črc 09, 2024 9:14 pm

Krocan

Epilepsie

Příspěvek

Před pár dny mluvili o epilepsii v rádiu a říkali, že první nečekaný záchvat může dostat i starý člověk./// Jinak; víte co je vrchol odvahy? Nechat se vykouřit od epileptičky pod stroboskopem! :hvizd:
Odpověď na základní otázku je: !mínus 7 miliard! :bomb:
úte črc 09, 2024 9:16 pm

sof

Příspěvek

Naposledy upravil(a) sof dne stř srp 21, 2024 2:52 am, celkem upraveno 1 x.
úte črc 09, 2024 9:49 pm

Prouza88

Příspěvek

BrŇáku, brŇáku, "Kdybych byl zkušenej...." :smich:

Ale má recht BrŇák, zrovna neska sem taky řikal starýmu že jedu dom.. V nedělu mě moja vyhnala že ve tři kvuli mě vztávat nebude :arrow: spal(spíš nespal) sem v hycu.. na uterý sem to zapích v 8, 20km od baráku a zaprase sem v tý boudě nemoh zabrat bo byl hyc..
Okna neotvírám, bo nesnesu muchu, natoš komára :think:

Neska sem to zamajz v 8 u baráku a eště bylo 32° :roll: Hodinu sem se odpařoval v bazénu.. eště mi málo de klima :doh:

Další moje auto bude s nezávislou.. Chcou výkony, tak dodaj techniku :idea:

Staří chlapy na to musej trpět, hlavně neska s tebou nikdo nebude do pulnoci kondat u auta, neska každej zatahne v 8 a čau :think:

Sof, čo sú to chrbtice???
To není věkem, 20x-30x skočíš z návěsu a máš záda na chiropraktika, i ve 30ti letech :wink:
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
úte črc 09, 2024 10:00 pm

Driver_1.9D

Příspěvek

Preco sa potite ked nemusíte motorova klima vam ide nie ? . Jazdim Taliansko , Španielsko a mal som predtym auto aj bez nezavislej klimatizacie a ked bolo v noci moc teplo tak som mal aj celu noc nastartovane a klimoval. To ze som mal vyssiu spotrebu potom som mal u prdele ale dôležité bolo sa vyspat
Scania R450
stř črc 10, 2024 1:33 pm

Driver_1.9D

Příspěvek

hlavně neska s tebou nikdo nebude do pulnoci kondat u auta, neska každej zatahne v 8 a čau :think:
Kazdy nie, minule som s kolegom kotkodakal pri kamionoch a pive do pol 1 v noci a o 7:00 rano startoval. A vcera som bol vo Francúzskom meste salon provence pozriet futbal do centra mesta a dal 4 piva po 7 € a este som bol aj na kolotoci :D kym som sa vratil ku kamionu bolo pol 1 v noci a kym siel spat tak bolo 1:15 a rano vyrazil o 7:00.
Scania R450
stř črc 10, 2024 1:43 pm

Pavel Šebek
intercool

Příspěvek

No a to by jsi rychle skončil, nebo aspoň já. V sobotu asi 8 pivíček, v neděli hlídka ve 13:15, dejchačka a ciao

0.27, po odeštu tolerance 0.1 a na půl roku papíry, ale ono v evropě je to v poho do 0.5
BES - běs
stř črc 10, 2024 7:55 pm

Prouza88

Příspěvek

No, nevim co je horší v tom vedru, šofér co se tejden nevyspal nebo šofér co má každý ráno volume doprava :think:
Nesmí se to, stejně jako jezdit bez pauzy že? Ale pauza neznamena že sem odpočatej :idea: Njn...
stř črc 10, 2024 8:24 pm

Krocan

Pavel

Příspěvek

Rozumím Ti dobře, že jsi nadýchal dejme tomu 10 hodin po posledním, osmém pivu? Podle fotek jsi kus chlapa, to by se Ti nemělo stát. Čemu připisuješ, že jsi nadýchal? Nevyspání?
stř črc 10, 2024 8:53 pm

Driver_1.9D

Příspěvek

Vo Francúzsku plati aj pre kamionistov tolerancia 0.5 promile take v pohode. A z a do kamionu som šiel na bicykli cca 4 km hore/ dole a mal len 4 piva tak rano by som asi aj tak nenafukal lebo nieco som asi spalil aj pri jazde na bicykli :D
Scania R450
stř črc 10, 2024 9:19 pm

Pavel Šebek
intercool

Příspěvek

Krocan: nejsem kus chlapa, jen obyčejný chcípák. Nepřisuzuju to ničemu, ale podle různých aplikací o kterých jsem si myslel, že přehání, to vychází naprosto přesně.

Ale samotného by mě to nenapadlo, protože jsem ani nikam jet nemusel, navíc to bylo s kamaráda autem, kterého jsem nabíral doma a on nabízel, že pojede a já mu říkám, když už za tím sedím...

1.9 diesel, asi ne, ale mě to stačilo, když vím, že jdu do práce, tak už si prostě nedám nic.
BES - běs
čtv črc 11, 2024 8:18 pm

DriverBrno

Příspěvek

u Brna kříž D1 s D2 most od Vyškova, vymačkané brutální kolejnice, ve dne kolony tak ok, ale v noci pokud do toho někdo blbě vletí v rychlosti, tak ho to může pěkně rozhodit, myslím že je to extra nebezpečná situace.
stř črc 17, 2024 7:01 pm

Krocan

Koleje

Příspěvek

Jo, na D1xD2 je to opravdu brutální. Nakonec možná lepší, že tam jsou kolony, než aby do toho vlítnul 90 někdo, kdo o tom neví. Když jsem do toho vlítnul poprvé naplno v noci já, tak jsem možná vteřinu nevěděl, která páčka.
Další taková vyhazovačka byla na konci NBG za Schwabachem, ale tam to teď celý dělají nový.
stř črc 17, 2024 7:45 pm

Odpovědět

Zpět na „Netechnická témata“