Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Globe

Odpovědět
NakejMagoj

VOLVO FH AERO _ 2024

Příspěvek

Tak mám už několikátý měsíc to nové Volvo FH Aero. Dostal jsem ho čerstvě co to akorát uvedli na trh. A pořád si kladu otázku, jestli mi to dal šéf za odměnu nebo za trest. 😉 Každopádně by to mělo být prej ve fullu já říkám, že není protože mi to dali bez zrcátek.

A poslední dobou všem říkám: Když nemůžeš vidět má zrcátka, tak já Tě nemůžu vidět.
A oni: Ale ty nemáš zrcátka.
A já: No právě, proto Tě nemůžu vidět 😀

Ve srovnání s kamerama Mercedesu a DAFu je toto daleko lepší včetně vyhřívání kamer a nočního vidění. Přesto v zrcadlech jde vidět víc detailů a lepší úhel pohledu.
Vady by byly už na knížku.

Jen jedna perlička je, že se sem tam blokne celej systém a na palubovce před nastartováním to hodí hlášku: Zablokovaný motor, nejde nastartovat, zavolejte VOLVO. Kolegu odtáhl Viking na nejbližší Volvo a přehráli software a prej nikdo neví čím to je. Já si myslím, že vím čím to je. Zažil jsem to cca 8x. Naštěstí desetiminutový hard reset to vyřešil. Jen to vysvětlujte na výjezdu z hodně frekventované firmy, že nemůžete nastartovat kamiňón a potřebujete deset minut na hard reset. :dance:
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
pon lis 18, 2024 5:22 pm

M.Z.
Kontaktovat uživatele:

Re: VOLVO FH AERO _ 2024

Příspěvek

Zajímavé, vidím, že na nové auta, je čím dál, větší spoleh.
R490
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
pon lis 18, 2024 8:52 pm

Prevozník

Příspěvek

VOLVO FH AERO 500-Full Extra-ST22

úte lis 26, 2024 3:02 pm

NakejMagoj

Příspěvek

Pěkně to tam v tom videu chlapec řekl. Asi bych to líp neřekl. Pro Jožina po Ostravsku [ na kosodélník ] :smich: :valetsesmihy:

Jinak jedno veliké pozitivum je noční vidění. Fakt pomoc.
Ale jinak v tom videu mi chybělo, že to za jízdy každou chvíli upozorňuje, že jedu moc rychle. Protože to má tu „ Umělou Ynteligency „ ( myslí si to, že je to chytřejší než moje žena. A moje žena ta ví všechno nejlíp :wink: ) a tak si to Volvo myslí například, že na dálnici je maximální rychlost 50 km/h a pořád mě upozorňuje, abych zpomalil a nejen na dálnici. :wall:
Taky třeba ikdyž je tam vyplé dopravní zpravodajství tak mi to každou chvíli přerušuje rádio dopravním zpravodajstvím a to je dost otravny až nepříjemny.
A taky třeba když ráno vstanu tak mi z vrchu z předních vrchních boxů v kabině kape zkondenzovaná voda, někdy i teče. Takže Volvo se sprchou ( Ale toto dělala i předchozí verze )
Proč toto neukazují v prezentačních videích :smich: :valetsesmihy:

A učil jsem se cca měsíc couvat s těmi kamerami. Teď už couvnu přes ruku na rampu i na poprvé a jsem tam v rovině přesně a nezlomen.
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
úte pro 03, 2024 10:21 am

Odpovědět

Zpět na „VOLVO“