Tak mám už několikátý měsíc to nové Volvo FH Aero. Dostal jsem ho čerstvě co to akorát uvedli na trh. A pořád si kladu otázku, jestli mi to dal šéf za odměnu nebo za trest. Každopádně by to mělo být prej ve fullu já říkám, že není protože mi to dali bez zrcátek.
A poslední dobou všem říkám: Když nemůžeš vidět má zrcátka, tak já Tě nemůžu vidět.
A oni: Ale ty nemáš zrcátka.
A já: No právě, proto Tě nemůžu vidět
Ve srovnání s kamerama Mercedesu a DAFu je toto daleko lepší včetně vyhřívání kamer a nočního vidění. Přesto v zrcadlech jde vidět víc detailů a lepší úhel pohledu.
Vady by byly už na knížku.
Jen jedna perlička je, že se sem tam blokne celej systém a na palubovce před nastartováním to hodí hlášku: Zablokovaný motor, nejde nastartovat, zavolejte VOLVO. Kolegu odtáhl Viking na nejbližší Volvo a přehráli software a prej nikdo neví čím to je. Já si myslím, že vím čím to je. Zažil jsem to cca 8x. Naštěstí desetiminutový hard reset to vyřešil. Jen to vysvětlujte na výjezdu z hodně frekventované firmy, že nemůžete nastartovat kamiňón a potřebujete deset minut na hard reset.
Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Globe
-
VOLVO FH AERO _ 2024
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
- M.Z.
- Kontaktovat uživatele:
Re: VOLVO FH AERO _ 2024
Zajímavé, vidím, že na nové auta, je čím dál, větší spoleh.
R490
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
Nooteboom OSDS 48-03
hoonring.cz
F-150 ROUSH
KTM X-BOW
VOLVO FH AERO 500-Full Extra-ST22
-
Pěkně to tam v tom videu chlapec řekl. Asi bych to líp neřekl. Pro Jožina po Ostravsku [ na kosodélník ]
Jinak jedno veliké pozitivum je noční vidění. Fakt pomoc.
Ale jinak v tom videu mi chybělo, že to za jízdy každou chvíli upozorňuje, že jedu moc rychle. Protože to má tu „ Umělou Ynteligency „ ( myslí si to, že je to chytřejší než moje žena. A moje žena ta ví všechno nejlíp ) a tak si to Volvo myslí například, že na dálnici je maximální rychlost 50 km/h a pořád mě upozorňuje, abych zpomalil a nejen na dálnici.
Taky třeba ikdyž je tam vyplé dopravní zpravodajství tak mi to každou chvíli přerušuje rádio dopravním zpravodajstvím a to je dost otravny až nepříjemny.
A taky třeba když ráno vstanu tak mi z vrchu z předních vrchních boxů v kabině kape zkondenzovaná voda, někdy i teče. Takže Volvo se sprchou ( Ale toto dělala i předchozí verze )
Proč toto neukazují v prezentačních videích
A učil jsem se cca měsíc couvat s těmi kamerami. Teď už couvnu přes ruku na rampu i na poprvé a jsem tam v rovině přesně a nezlomen.
Jinak jedno veliké pozitivum je noční vidění. Fakt pomoc.
Ale jinak v tom videu mi chybělo, že to za jízdy každou chvíli upozorňuje, že jedu moc rychle. Protože to má tu „ Umělou Ynteligency „ ( myslí si to, že je to chytřejší než moje žena. A moje žena ta ví všechno nejlíp ) a tak si to Volvo myslí například, že na dálnici je maximální rychlost 50 km/h a pořád mě upozorňuje, abych zpomalil a nejen na dálnici.
Taky třeba ikdyž je tam vyplé dopravní zpravodajství tak mi to každou chvíli přerušuje rádio dopravním zpravodajstvím a to je dost otravny až nepříjemny.
A taky třeba když ráno vstanu tak mi z vrchu z předních vrchních boxů v kabině kape zkondenzovaná voda, někdy i teče. Takže Volvo se sprchou ( Ale toto dělala i předchozí verze )
Proč toto neukazují v prezentačních videích
A učil jsem se cca měsíc couvat s těmi kamerami. Teď už couvnu přes ruku na rampu i na poprvé a jsem tam v rovině přesně a nezlomen.
Všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.