taky sem pod ne chtel jit ale rekl me že ted me nevemou!byl to cca měsíc co sem sním mluvil a volal nějakýmu šéfíkovi co to ma na starost ale prej ne!třeba je ted situace jiná nevím!liezing bude podle toho na kolik si to vemeš let a jakou daš akontaci a taky podle liezingovky!na ducato za milion me spocitali pri 20 ti procentní akontaci, na 6 let nejakejch 15 000 za měsíc včetně všech pojištění!řidič muže mít tak 15 000kč - 18 000 kč čisteho ale to nevím jistě to je muj odhad!redhot123 píše:A kolik platí ten leasing?A kolik má ten řidič?Chtěl bych to zkusit sám na sebe,ale nemám dost informací.Dík za info.MagicMisel píše:mam znamyho co ma pod PPL 6 sprinterů ale podrobný info nemam !ale určite ho vyspovídám ale tipuju to tak že on po zaplaceni liezingu + řidiče má pro sebe tak 5 000 -10 000kč z jednoho autadskuba píše: A kolik tak dostaneš od PPL a podobně:?:
Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-
-
MagicMisel
Re: PODNIKÁNÍ V DOPRAVĚ - NECHCU SLYŠET ŽE JSEM MAGOR
-
MagicMisel
žádnej sklopkař tu není?MagicMisel píše:Klucí neni tady někdo kdo jezdí sklopky??po vnitru?jestli mi ted nevyjde to co mam naslibovany tak bych ji asi skusil!jezdil bych stim sam!uz sem na sklopce chvili jezdil a zajimali by me spedice ktery se zabívají sklopkama po vnitru!vím o G2 tranzu,argo bohemia ale ted uz si nemuzu vzpomenout na dalsi!vím že na uhelkách byli vždy napsaný !nejezdí tady někdo sám na sebe se sklopkou?uvítal bych kazdou radu!díky
-
Mack
- Kontaktovat uživatele:
K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku
ja bych to udelal ze bych si koupil nejakou starsi auto tak do 200 000.- nejake slusne obesel bych si bazary a podobne a vyhnes se lizacce pokud bys nasetril tech 200papiru nebo si vezmes lizacku ale nebudes mit zase tak velkou mesicni splatku a tim ti padnou ze zacatku tak vysoke naklady.
je rozdil auto za mega a za 200 papiru a kdyz se rozesmeje tak aspon uz t ibudou platit pravidelne kdyz budes jezdit jelikoz tak 3 mesice nedostanes ani korunu a pak penizky se budou kutalet a kdyztak si potom dle toho jak ti to bude vychazet koupis nove nebo dalsi pouzite
ja bych to udelal ze bych si koupil nejakou starsi auto tak do 200 000.- nejake slusne obesel bych si bazary a podobne a vyhnes se lizacce pokud bys nasetril tech 200papiru nebo si vezmes lizacku ale nebudes mit zase tak velkou mesicni splatku a tim ti padnou ze zacatku tak vysoke naklady.
je rozdil auto za mega a za 200 papiru a kdyz se rozesmeje tak aspon uz t ibudou platit pravidelne kdyz budes jezdit jelikoz tak 3 mesice nedostanes ani korunu a pak penizky se budou kutalet a kdyztak si potom dle toho jak ti to bude vychazet koupis nove nebo dalsi pouzite
jak to myslis stema trema mesicema??Mack píše:K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku
-
MagicMisel
v autodopravě je obvyklá splatnost faktur do 2 měsíců!nějaké spedice nebo firmy skontem cca 3% až 5% 3 dny ale u PPL nevím!a neberou PPL pod sebe jen Sprintery??houmr píše:jak to myslis stema trema mesicema??Mack píše:K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku
-
Mack
- Kontaktovat uživatele:
ee muzes tam jezdit s cim chces neni to podminkou (beru to co jsem videl u nich, nakladaji se tam boxteri a videl jsem tam jednoho clovicka co tam jezdil i s pick-upem.
a ty tri mesice jsem myslel dobu splatnosti to znamena ze 1.1.2009 u nich zarobis a oni ti to zaplati 1.4.2009 (jesli dobre pocitam) a do te doby jsi za tvoji praci nevidel ani korunu tak proto je (mozna) lepsi mit starsi auto ktere zvladne odjezdit treba aspon pul roku bez vaznych poruch a pak jak ti zacnou chodit pravidelne penize tak muzes kukat kde co je za auta apod
a ty tri mesice jsem myslel dobu splatnosti to znamena ze 1.1.2009 u nich zarobis a oni ti to zaplati 1.4.2009 (jesli dobre pocitam) a do te doby jsi za tvoji praci nevidel ani korunu tak proto je (mozna) lepsi mit starsi auto ktere zvladne odjezdit treba aspon pul roku bez vaznych poruch a pak jak ti zacnou chodit pravidelne penize tak muzes kukat kde co je za auta apod
-
advtrucker
-
Mack
- Kontaktovat uživatele:
to uz zalezi na smlouve jak to tam maji napsane, nikdy jsem stim neprisel do kontaktu jenom co jsem slysel a vypozoroval u nich tak soudim a tu splatnost beru dle otce ktery podnika atd.
nekdy splatnost napisou ze za mesic a penize prijdou treba o dva mesice pozdeji.
Jde hlavne o to v zacatku mit co nejmensi vydaje a udrzet to tak dokud se nezacnou vracet penize zpet a jak zacnou tak uz by "budou" chodit porad kdyz bude pracovat
nekdy splatnost napisou ze za mesic a penize prijdou treba o dva mesice pozdeji.
Jde hlavne o to v zacatku mit co nejmensi vydaje a udrzet to tak dokud se nezacnou vracet penize zpet a jak zacnou tak uz by "budou" chodit porad kdyz bude pracovat
to je to vydrzet treba ty tri mesice a nepolozit seMack píše:to uz zalezi na smlouve jak to tam maji napsane, nikdy jsem stim neprisel do kontaktu jenom co jsem slysel a vypozoroval u nich tak soudim a tu splatnost beru dle otce ktery podnika atd.
Re: PODNIKÁNÍ V DOPRAVĚ - NECHCU SLYŠET ŽE JSEM MAGOR
https://www.facebook.com/cesmadsvk/post ... q8LiLfjLolSpedicie zarabaju a dementi chodia za 1e za km!
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley