Dotazy o legislativě v dopravě, koncesích, zákazech jízd apod.

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-

Odpovědět
MagicMisel

Re: PODNIKÁNÍ V DOPRAVĚ - NECHCU SLYŠET ŽE JSEM MAGOR

Příspěvek

redhot123 píše:
MagicMisel píše:
dskuba píše: A kolik tak dostaneš od PPL a podobně:?:
mam znamyho co ma pod PPL 6 sprinterů ale podrobný info nemam !ale určite ho vyspovídám ale tipuju to tak že on po zaplaceni liezingu + řidiče má pro sebe tak 5 000 -10 000kč z jednoho auta
A kolik platí ten leasing?A kolik má ten řidič?Chtěl bych to zkusit sám na sebe,ale nemám dost informací.Dík za info.
taky sem pod ne chtel jit ale rekl me že ted me nevemou!byl to cca měsíc co sem sním mluvil a volal nějakýmu šéfíkovi co to ma na starost ale prej ne!třeba je ted situace jiná nevím!liezing bude podle toho na kolik si to vemeš let a jakou daš akontaci a taky podle liezingovky!na ducato za milion me spocitali pri 20 ti procentní akontaci, na 6 let nejakejch 15 000 za měsíc včetně všech pojištění!řidič muže mít tak 15 000kč - 18 000 kč čisteho ale to nevím jistě to je muj odhad!
ned led 11, 2009 12:12 pm

MagicMisel

Příspěvek

MagicMisel píše:Klucí neni tady někdo kdo jezdí sklopky??po vnitru?jestli mi ted nevyjde to co mam naslibovany tak bych ji asi skusil!jezdil bych stim sam!uz sem na sklopce chvili jezdil a zajimali by me spedice ktery se zabívají sklopkama po vnitru!vím o G2 tranzu,argo bohemia ale ted uz si nemuzu vzpomenout na dalsi!vím že na uhelkách byli vždy napsaný !nejezdí tady někdo sám na sebe se sklopkou?uvítal bych kazdou radu!díky
žádnej sklopkař tu není? :roll:
ned led 11, 2009 12:15 pm

Mack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku

ja bych to udelal ze bych si koupil nejakou starsi auto tak do 200 000.- nejake slusne obesel bych si bazary a podobne a vyhnes se lizacce pokud bys nasetril tech 200papiru nebo si vezmes lizacku ale nebudes mit zase tak velkou mesicni splatku a tim ti padnou ze zacatku tak vysoke naklady.
je rozdil auto za mega a za 200 papiru a kdyz se rozesmeje tak aspon uz t ibudou platit pravidelne kdyz budes jezdit jelikoz tak 3 mesice nedostanes ani korunu a pak penizky se budou kutalet a kdyztak si potom dle toho jak ti to bude vychazet koupis nove nebo dalsi pouzite
http://alpextrading.cz
Vnitrostátní a mezinárodní přeprava s hydraulickou rukou
Ostrava - Poruba
pon led 12, 2009 10:49 am

houmr

Příspěvek

Mack píše:K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku

ja bych to udelal ze bych si koupil nejakou starsi auto tak do 200 000.- nejake slusne obesel bych si bazary a podobne a vyhnes se lizacce pokud bys nasetril tech 200papiru nebo si vezmes lizacku ale nebudes mit zase tak velkou mesicni splatku a tim ti padnou ze zacatku tak vysoke naklady.
je rozdil auto za mega a za 200 papiru a kdyz se rozesmeje tak aspon uz t ibudou platit pravidelne kdyz budes jezdit jelikoz tak 3 mesice nedostanes ani korunu a pak penizky se budou kutalet a kdyztak si potom dle toho jak ti to bude vychazet koupis nove nebo dalsi pouzite
jak to myslis stema trema mesicema??
stř led 14, 2009 6:02 pm

MagicMisel

Příspěvek

houmr píše:
Mack píše:K tomu PPL plati se tam za 1ks baliku

jak to myslis stema trema mesicema??
v autodopravě je obvyklá splatnost faktur do 2 měsíců!nějaké spedice nebo firmy skontem cca 3% až 5% 3 dny ale u PPL nevím!a neberou PPL pod sebe jen Sprintery??
stř led 14, 2009 9:10 pm

Mack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

ee muzes tam jezdit s cim chces neni to podminkou (beru to co jsem videl u nich, nakladaji se tam boxteri a videl jsem tam jednoho clovicka co tam jezdil i s pick-upem.
a ty tri mesice jsem myslel dobu splatnosti to znamena ze 1.1.2009 u nich zarobis a oni ti to zaplati 1.4.2009 (jesli dobre pocitam) a do te doby jsi za tvoji praci nevidel ani korunu tak proto je (mozna) lepsi mit starsi auto ktere zvladne odjezdit treba aspon pul roku bez vaznych poruch a pak jak ti zacnou chodit pravidelne penize tak muzes kukat kde co je za auta apod
Ostrava - Poruba
čtv led 15, 2009 9:47 am

advtrucker

Příspěvek

pochybuju že to je přesně tři měsíce...tipoval bych, že vyplacej třeba 20 v měsíci...takže to bude ještě víc než tři měsíce...někde jsou ty vyplatní termíny třeba dva...
čtv led 15, 2009 12:21 pm

Mack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek

to uz zalezi na smlouve jak to tam maji napsane, nikdy jsem stim neprisel do kontaktu jenom co jsem slysel a vypozoroval u nich tak soudim a tu splatnost beru dle otce ktery podnika atd.

nekdy splatnost napisou ze za mesic a penize prijdou treba o dva mesice pozdeji.

Jde hlavne o to v zacatku mit co nejmensi vydaje a udrzet to tak dokud se nezacnou vracet penize zpet a jak zacnou tak uz by "budou" chodit porad kdyz bude pracovat
Ostrava - Poruba
čtv led 15, 2009 12:43 pm

houmr

Příspěvek

Mack píše:to uz zalezi na smlouve jak to tam maji napsane, nikdy jsem stim neprisel do kontaktu jenom co jsem slysel a vypozoroval u nich tak soudim a tu splatnost beru dle otce ktery podnika atd.

nekdy splatnost napisou ze za mesic a penize prijdou treba o dva mesice pozdeji.

Jde hlavne o to v zacatku mit co nejmensi vydaje a udrzet to tak dokud se nezacnou vracet penize zpet a jak zacnou tak uz by "budou" chodit porad kdyz bude pracovat
to je to vydrzet treba ty tri mesice a nepolozit se
čtv led 15, 2009 1:13 pm

Prevozník

Re: PODNIKÁNÍ V DOPRAVĚ - NECHCU SLYŠET ŽE JSEM MAGOR

Příspěvek

Spedicie zarabaju a dementi chodia za 1e za km!🤮🤮🤮🤮🤮
https://www.facebook.com/cesmadsvk/post ... q8LiLfjLol
„Dokonalá diktatura bude vypadat jako demokracie, ale v podstatě to bude vězení beze zdí, odkud by vězně ani nenapadlo utíkat. Bude to vlastně systém otroctví, v němž budou otroci, díky konzumu a zábavě, své nevolnictví milovat.“ — Aldous Huxley
ned črc 27, 2025 8:30 am

Odpovědět

Zpět na „Podnikání v dopravě“