Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, Frenky, cuisine
Ty horní jsou legalní světla pro dení svycení ty pod náraznikem jsou teprve mlhovky tech pauz u kombajnu je nekdy vyc nes dost vetšínou to vychazi. chlapi bacha na ty famy o tachografech musis myt takovy na kterym jde nastavyt režim řidiče. žadna vyjimka neni ani pro zemedelce oni to jen neřeší.a neni to uš ani od roku výroby musí to mít všíchni.ason tak my to bylo řečeno na odboru dopravy kdyš jsem se nato ptal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Trochu OT
Vyjímku JeZeDáci samozřejmě mají :
b) vozidly používanými nebo najatými bez řidiče zemědělskými, pěstitelskými, lesnickými, chovatelskými podniky a podniky rybolovu pro přepravu zboží jako součást jejich podnikatelské činnosti na tratích v okruhu do 100 km od místa obvyklého odstavení vozidla;
c) zemědělskými a lesnickými traktory používanými pro zemědělské a lesnické činnosti na tratích v okruhu do 100 km od místa obvyklého odstavení vozidla, který vozidlo vlastní, najímá nebo najímá s následnou koupí;
Vyjímku JeZeDáci samozřejmě mají :
b) vozidly používanými nebo najatými bez řidiče zemědělskými, pěstitelskými, lesnickými, chovatelskými podniky a podniky rybolovu pro přepravu zboží jako součást jejich podnikatelské činnosti na tratích v okruhu do 100 km od místa obvyklého odstavení vozidla;
c) zemědělskými a lesnickými traktory používanými pro zemědělské a lesnické činnosti na tratích v okruhu do 100 km od místa obvyklého odstavení vozidla, který vozidlo vlastní, najímá nebo najímá s následnou koupí;
kde sa da kupit taka kobercekova latka na palubovku
neviete kde mozem kupit kobercekovu latku na palubovku
kabina-bez čelního plechu-foto
Sháním foto z nějaké renovace kabiny Liaz150,na které by byla budka bez toho plechu co je nad maskou.Jsou v něm stěrače a madla. Něco mi za tím plechem hrozně klepe a nemoho dojít na to co to je,je to z místa kde je motorek stěračů. Zvuk vychází z té dutiny,nevím co by tam mohlo rachotit,dráty tam nejsou...
Jednou jsem viděl na netu fotky z nějaké renovace budky, teď je nemůžu zaboha najít,všude jsou kabiny foceny i s tím plechem
Jednou jsem viděl na netu fotky z nějaké renovace budky, teď je nemůžu zaboha najít,všude jsou kabiny foceny i s tím plechem
motorek stěračů jsem domontoval,konzola prasklá není a i když jsem ho měl vydělaný tak to klepalo dál, ale po zatlačení na plech na který se montuje konzola stěračů klepání utichlo, proto si myslím, že v té dutině je něco co se trošku opírá o ten vnitřní plech a dělá to rambajz..
Proto zháním foto co v té dutině je... těma záslepkama tam nic nevidím. Klepe to vždy jen v přímém směru a při zatáčení do leva(od 40km/h do té doby klid)), do prava to utichne.
Pístnice mě taky napadla, tu jsem kontroloval jako první, tam je to o.k.
Proto zháním foto co v té dutině je... těma záslepkama tam nic nevidím. Klepe to vždy jen v přímém směru a při zatáčení do leva(od 40km/h do té doby klid)), do prava to utichne.
Pístnice mě taky napadla, tu jsem kontroloval jako první, tam je to o.k.
- Matthew \8/
- buchta
-
- BAN