Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, Globe, Hynek, cuisine, Chomuťák, mc.cvok, spida, talaš.m
-
- Kontaktovat uživatele:
Všechny zde přítomné prosím o minutu ticha za pětadvacetiletou slečnu, která dnes kolem poledne tragicky zahynula při srážce s domíchávačem mého kamaráda, přehlédla ho při předjíždění. Jela přes 100 km/h v Renaultu Kangoo, mix byl plný a jel 75. Renault byl totálně demolovaný, fotku nemám.
www.zafibeton.cz
Slovo "nejde" neznám. A kdo říká, že něco nejde, tak je to tím, že to neumí!!
Světu mír! .. tam, kde lži a peníze vítězí nad pravdou a láskou.
To je velice smutné a nepříjemné,i když podle toho co vidím denně na silnici se tomu bohužel člověk nemůže divit. To musela být hrozná rána když mu ohnula poloosu,kde se to stalo Filipe?
Nemít TATRU stojím tam ještě teď !!! Nezlobte se pane,já věřím že máte nejlepší ceny,ale Fridex fakt nepotřebuji...
-
- Kontaktovat uživatele:
Stalo se to na přehledném úseku poblíž TPCA Kolín, u Jestřábí Lhoty. Ohnutá polonáprava, hnuté listové pero i s držákem, ohnutý rám v místě napojení držáku pera plus spousta dalších věcí. Rána to musela být strašná, auto bylo na místě řidiče o půlku kratší, tam kde má být sedadlo bylo kolo Tatra odjela po svých bez kola, řidič je taky v pořádku a dívenku už doufám nic nebolí, naštěstí nevzala nikoho s sebou.
www.zafibeton.cz
-
Havárie
Filip: Právě čtu o té havárii.Polonáprava je jen ohnutá?Do autodomíchávače narazila čelně? Takže předpokládám,že to byla vina řidičky.
Se kolikrát divím jak můžou takové hovada dostat řidičáky podjíždění zprava a následné brždění auta za nima(zřejmě nový sport čur..ků) a ještě z toho mají radost, pak ti někdo zpomalí z 50 na 30 před nosem a kochá se novýma autama u samohýla.... je toho moc ale věřím že chlapi v soupravách toho zažívají daleko víc, jen by se to chtělo zaregistrovat a popsat zážitky
- roadtrain
- 1. NAPOMENUTÍ
Klucííí v jakém že to městě jezdíte ??
nevím já osobně jezdím po městě velice často a v tom co jsem jezdil ( ne české výroby) jsem byl v naprostém klidu i kdyby mě ty osobáky omlacovaly ze všech stran a byl jsem v klidu i když to bylo české výroby.
nevím já osobně jezdím po městě velice často a v tom co jsem jezdil ( ne české výroby) jsem byl v naprostém klidu i kdyby mě ty osobáky omlacovaly ze všech stran a byl jsem v klidu i když to bylo české výroby.
Steinkohle kipper Orientexpress
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
.................
Bonzáky je třeba spacifikovat,bohužel rozbít ciferník jim nelze,takže je třeba odstřihnout je od zdroje informací.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš?? Ten mix jel 20 metrů jen po pravých kolech, nebýt to vysoce stabilní podvozek tak to leželo. A já se v Tatře osobáků taky nebojím, ale kamioňáků s mozkem doma strašně.
www.zafibeton.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mně to napadlo, jen nevím, nakolik to ty panely podrží, ona šla zprudka doleva, předním kolem jí přejel přes kapotu, hodilo ho to na pravá kola a zadním kolem rozdrtil kabinu.
www.zafibeton.cz
To si nemyslím že by to ty plechy vydržely, stačí když se o to opře bagrem...je to jak papír.
Jinak já měl možnost si obhlédnout tu tatru co pod ni vletěl ten 19ti letý kluk.
Urvaná levá nohavica až u diferáku, přední poloos je na tom tisícihranu co leze do diferáku ohnutá jak luk a tatra je celkově na odpis.....Když sem viděl jak je požmaná kabina běhal mi mráz po zádech. Fotky sem radši dávat nebudu
Jinak já měl možnost si obhlédnout tu tatru co pod ni vletěl ten 19ti letý kluk.
Urvaná levá nohavica až u diferáku, přední poloos je na tom tisícihranu co leze do diferáku ohnutá jak luk a tatra je celkově na odpis.....Když sem viděl jak je požmaná kabina běhal mi mráz po zádech. Fotky sem radši dávat nebudu