No co naděláš, můžou si za to sami, pak tam polezem šici jak kokoti.. Dělám to taky, i v obci se rozjedu pokud je protikopec.
Bráchu brali tak půl roku z5 někde na Brenneru, si ho předjeli a stáhli.. Brácha jim řek, že potřeboval trochu švung a cajt skákal jak sviňa Myslím že ho pustili bez pokuty, po kontrole
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
Já tam jezdím 60 vždy.mysleno kassel.co je za mnou mám úplně v piči já tam tu značku nedal.a zde jedu nahoru 49 mi je úplně jedno.Oni chcou mít asfalt zničeny do roku, koleje,a znovu kopat.je to typické Německo v těchto úvahách.a tu pohádku o Polákovy co to pustil v Polsku z kopce 106 kmh a za dva týdny v Itálii mu buzik v gumakach dál za to 6000 e??není to překlep,dá se to nekde dohledat na polském 40.ton net.
to romus145: Němci byli a snad i jsou rozumní. Ti rozumí tachografům víc, než si někteří z nás myslí. Mě jednou řekl, tady jsi jel po čechách, to mi je jedno kolik jsi tam jel, tady jsi vjel do Německa a tady jsi nejel 60 ale 70-80km/hod a za to zaplatíš.
Zdarec chlapi. Měl bych dotaz. V Německu na dálnici mě vyfotil radar a přišel na firmu dopis, kde na fotce není vidět řidiče. Němci chtějí, aby šéf napsal, kdo to řídil. Co se stane, když to nenapíše. Víte to někdo jak to chodí? Děkuji.
4215: Vidiš, kdybys na tym stál furt tak ví kulový
Liquidátor: ten tě krejt nebude, protože když řekne že neví, seberou vám eurolicenci za to, že neví kdo mu s tym jezdí A moc bych nerIskoval to házet na někoho jinýho, ze stejnýho důvodu, seš v tachografu.. Jestli tě chce krejt, tak ať to zaplatí a nevymejšlej voloviny
Give me a minute and i'm good, if i've got an hour, im great.You give me six months, i'm unbeatable.
to Prouza88: Svatá pravda. TAky jsem říkal u nás, ať tam pošlou nějakou adresu Maxima Maximoviče v Mariopolu. Tak se tak usmáli pod vousy a mysleli, věděli své.
Jinak Liquidator má asi problém v tom, že ještě neví kolik zaplatí. Němci nejprve vyzvou firmu ať práskne řidiče a tomu teprve pošlou rezultát. Ale v poslední době se němci uspokojí s variantou rychlé platby vlastníka vozidla a nezajímá je kdo s tím jel.
4215: Vidiš, kdybys na tym stál furt tak ví kulový
Asi né čoveče. Sice to bylo s kolečkovým (analogovým) tachografem, ale myslím, že i z digitálního dokážou určit kde a kolik jsi ujel v jejich zemi.
Bylo to na A7 Hann-Münden Bab7 Höhe Werratalbrücke na kilometru 290,063. A to se snažím dodržovat ty limity, ale vůbec si neuvědomuji, kde tam byla 60-ka. Nicméně zítra tam pojedu tak se budu dívat.