Nabídky i poptávky volných pracovních míst. POUZE INZERÁTY, NIKOLIV DISKUZE.

Moderátoři: martin_100, Leoš H, Olda, -Ondra-, Pavel Bíteš, david, mili

Odpovědět
TruckJobs.cz
Příspěvky: 2286
Registrován: úte kvě 02, 2017 6:39 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Minit Bohemia (Jihomoravský kraj, Holubice) přijme řidiče s. C na vnitro.

Příspěvek

Hledáme kolegu do naší party, který má řízení jako koníčka, je rád na cestách a bude bezpečně rozvážet naše mražené pečivo našim zákazníkům v rámci České republiky.
Čtyřdenní pracovní týden podle rozvrhu, víkendy a svátky volno. Nakládka/vykládka zboží, zajištění dodávky zboží zákazníkům v České republice. Nakládka zboží je v Holubicích. Linky obsluhují dvoučlenné posádky. Zodpovědnost za dodání zboží v hygienicky nezávadném stavu, v nepoškozeném obalu, vedení běžné evidenci o provozu nákladního vozidla.

Mzdové podmínky: 40 000 – 55 000 Kč, služební telefon i pro soukromé účely, stravné. Práce v rodinné, přátelské atmosféře a v dobrém kolektivu. Mzda, odměny a bonusy, které odpovídají vaší práci, ochotě a nasazení. Hrazená všechna školení a periodické lékařské prohlídky včetně psychotestů. Řádné zaučení, moderní nákladní vozidla MAN 1-3 roky stará a skříňové dodávky VW Crafter 1-3leté. Jsme jedním z největších výrobců a prodejců mražených pekárenských výrobků ve Střední Evropě, který má jeden z nejmodernějších výrobních závodů.

Zavolejte nám na číslo: 607 613 860

Celý inzerát najdete na Truckjobsu: https://www.truckjobs.cz/pro-ridice/inz ... ridic-sk-c


Obrázek
pát kvě 19, 2023 12:00 pm

Odpovědět

Zpět na „Volná místa“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů