Dotazy o legislativě v dopravě, koncesích, zákazech jízd apod.

Moderátoři: martin_100, Olda, -Ondra-

Odpovědět
TOM pohledávky
Příspěvky: 4
Registrován: pát lis 11, 2011 2:26 pm
Bydliště: Rooseveltova 780

Nezaplaceno za odvedenou práci

Příspěvek

Nezaplatili Vám za odvedenou práci?

Pracuji ve společnosti, která se s tímto potkává každý den, jelikož pracuji ve společnosti zabývající se správou a vymáháním pohledávek. Mnoho společností, které tu jsou zmiňované, tak se nám dostali pod ruku, jako neplatiči a postupně jsme na nich získali zkušenosti ohledně tohoto oboru. Jak jsem zjistil, tak obor, ve kterém pracuje většina z Vás, není jednoduchý a vůbec Vám ho nezávidím, jelikož je to o přežívání a ne o královském zbohatnutí.
Ty bohatí jsou ty, co neplatí a drží si Vaše peníze, proto vůbec píšu tento článek.
Jedná se mi o to, že je potřeba s neplatiči jednat na tvrdo, avšak v mezích zákona a já bych Vám chtěl nabídnout naše služby. Asi si většina z Vás řekne, že si tu dělám reklamu atd..., možná je na tom něco pravdy, ale jde mi o to, že momentálně pro pár z Vás děláme různě velké balíky pohledávek. A když řešíme tyto pohledávky, tak je i lepší manévrovací síla, když máme větší částky proti nim.
Proto bych Vás chtěl oslovit s nabídkou o předání Vašich pohledávek k vymáhání.

Co Vám mohu slíbit? To že Vás to nic nebude stát, dokud pro Vás nevymůžeme Vaše pohledávky. To že se každé pohledávce bude přistupovat individuálně. Že veškerá naše činnost bude v mezích zákona. Že budeme jednat profesionálně, důsledně a rychle!
Co slíbit nemohu? Že budou vymoženy veškeré pohledávky. Bohužel naše úspěšnost není 100%, ale 70%. Bohužel tu existuje špatná legislativa.

Pokud by jste měli zájem o informace, tak se mi ozvěte na email: t.zdrazil@seznam.cz, vše Vám rád vysvětlím a popřípadě s Vámi navážu na spolupráci.
úte pro 06, 2011 1:43 pm

Odpovědět

Zpět na „Podnikání v dopravě“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host